2016. augusztus 31., szerda

THE BODY SHOP PINA COLADA

Sziasztok!
Idén ismét egy üde, nyárias kollekcióval jelentkezik a márka. A Pinata Colada, a sokak által ismert koktél ihlette a kollekciót. A kókusz és az ananász kellemes édeskés illata jellemzi a termékcsaládot, és ezek a fő alkotóelemei a termékeknek. Természetesen az alapanyagok többsége Közösségi Kereskedelemből származik.
A Pina vagy Pinata Colada egy spanyol kifejezés, ami szűrt ananászt jelent. A finom koktélt egy kalóz készítette el még az 1800-as években rumból, kókusztejből és ananászból. 1978-tól Puerto Rico hivatalos italának számít. Ez az ital ihlette a The Body Shop legújabb kollekcióját is. A kókusz és az ananász a termékek fő alapanyagai, melyek nem csak az illatot biztosítják, hanem a nagyszerű tápláló hatásukat is. A kókuszolajnak hidratáló hatása van, míg az ananász kivonat C-vitaminban és aminosavakban gazdag, segít megőrizni a bőr fiatalságát. 

A kollekció négy termékből áll: egy tusfürdőből, egy body sorbetből, egy testvajból és egy testradírból, amiben valódi kókuszdarabok is találhatóak. A kollekció csak limitált ideig található a márka üzleteiben, így érdemes minél előbb lecsapni a nyár egyik legjobb termékcsaládjára. 
Ne feledjétek, most minden egyes The Body Shop termékkel egy négyzetméternyi bio-hidat építenek fel az esőerdőkben.


Nincsenek megjegyzések:

GARNIER BB KRÉM - TESZT

Sziasztok! A Garnier új termékében az alapozó előnyeit egyesíti a nappali hidratálókrémmel. Mindenek előtt 24 órán tartó hidratálást, C...