2016. szeptember 27., kedd

CATRICE NEO NATURED LIMITED EDITION

Sziasztok!
Az őszi kollekciókat mindig nagyon várom, és nem titok, hogy a telt, mély színek miatt. Azonban az ősz más értelmezésben sokszor tompább és inkább természetközeli: mint ahogyan a Catrice Neo Natured limitált kiadásában is.
Érkezik két háromrészes szemfesték, mindkettő alkalmas lehet visszafogott, nappali sminkekhez, de egy-egy extrább árnyalattal kiegészítve különlegesebb dolog is kihozható belőlük.
A pirosító kifejezetten természetes szeretne lenni a maga barackosságával, viszont éppen ezért a többségben lévő hideg típusok számára nem lehet ideális. Szép, csak nem nekünk. :)
A rúzsok szerencsére változatosabbak, ugyan itt is van egy barackos nude, de más is. :) A fa csomagolás különleges, biztos, hogy sokaknak fog tetszeni, azonban számomra még mindig a fém tok a tökély.
A ceruzák a rúzsokhoz igazodnak és fordítva, ez pontosan így van jól. :)


A klasszikus bogyószínen és a téglás narancson túl akad izgalmasabb is körömfronton: a visszafogottabbaknak ott a nude, a hozzám hasonló rebelliseknek pedig a zöld. Nektek hogy tetszik a Neo Natured? :)


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...