2016. szeptember 5., hétfő

EUCERIN DERMOPURIFYER TERMÉKCSALÁD TESZT

Sziasztok!
Tinédzser korban sokan szenvednek a pattanásoktól, azonban egy felmérés szerint a 20 év feletti felnőttek 40%-ának van problémája a mitesszerekkel és a vörös dudorokkal. Nemrégiben bemutattuk nektek, milyen házi praktikák léteznek a pattanások eltüntetésére. Mai tesztünkben egy másik megoldást járunk körbe, az Eucerin problémás bőr kezelésére alkotott termékeit mutatjuk be. Elöljáróban talán a legfontosabb, hogy a termékeket valóban pattanásos bőrön teszteltük, így adva hiteles képet azok hatékonyságáról.
engeteg dolog okozhat felnőtt korban is pattanásokat, mint például a helytelen táplálkozás, a stressz, valamint sok esetben az allergia. A probléma okozója tehát sok minden lehet, ezért is érdemes először egy bőrgyógyászt meglátogatni, hogy kiderüljön mi okozza a mitesszerek kialakulását. Sok esetben például egy bizonyos étel vagy akár egy krém a kiváltó ok. 

 négy terméket teszteltem melyek a következők: 
 Eucerin Dermopurifyer Mélytisztító Arclemosó Zselé 
 Eucerin Dermopurifyer Mélytisztító Arcradír 
 Eucerin Dermopurifyer Mélytisztító Arctonik 
 Eucerin Dermopurifyer Fedő Stift 

Arclemosó Zselé 
Elsőként bemutatom az arclemosó zselét, melyet első lépésként kell alkalmazni minden reggel és este, amikor arcunkat tisztítjuk. Használata egyszerű, nedves kezünkre nyomunk egy keveset, felhabosítjuk, majd körkörös mozdulatokkal bekenjük vele arcunkat, végül lemossuk. A terméknek semleges illata van, ami azért jó, mert a tisztítást követően érdemes hidratálni is az arcot, és ha a hidratáló krémünk illatos, akkor nem fog keveredni a zselével.
Mivel keveset kell használni a termékből, így egy kiszerelés akár több hónapig is elég lehet. Egyáltalán nem ragad, nagyon kellemes mosni vele az arcot. Az egyik legnagyobb pozitívuma a készítménynek az, hogy már az első használatakor érezzük a változást. A bőr felszíne simábbnak és puhábbnak hat érintéskor. 

Ezt az arclemosót főleg azoknak ajánljuk, akiknek apró mitesszerei vannak, ugyanis nagyon kíméletesen bánik az arccal, így a makacsabb gyulladásokkal már kevésbé bánik el eredményesen. 


Mélytisztító Arcradír 
Az arcradírt szintén első lépésként használjuk arctisztítási rutinnál. Az apró szemcsékből álló krémnek szintén semleges illata van, nem fog keveredni más illatokkal. A nagyobb gyulladásoknál hatásosabb eredményt érünk el a radírral, azonban nagyon fontos, hogy használat után egy hidratáló krémmel is bekenjük az arcot. 
Azért fontos a nyugtató hatású krém használata, mert a radírozás során a bőr igénybe van véve, kipirosodik, ezért muszáj megnyugtatni. Használata ugyanaz, mint a zselénél. Mivel ebből sem kell sokat használni, így egy termék több hónapra is elegendő. Mélytisztító Arctonik 
Az arctisztítási rutin második lépéseként használjuk a tonikot. Egy vattapamacs segítségével kell felvinni az arc felületére, majd körkörös mozdulatokkal megtisztítani azt. A tonik segít az esetleges maradvány szennyeződéseket eltávolítani, kitisztítja az elzáródott pórusokat. Semleges illata van. 


A kis mennyiség alkalmazása itt is előny, hiszen egy flakon arctonik sokáig elég. A bőr a termék használatát követően tisztábbnak és frissebbnek hat. Érdemes minden nap használni, hiszen tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a smink maradványokat. Ha megvagyunk ezzel is, akkor jöhet a kedvenc éjszakai és nappali arckrémünk. Az Eucerinnek természetesen van külön éjszakai és nappali hidratáló arckréme, kifejezetten problémás bőrre. 

Miért is fontos minden nap arctonikot használni? A mindennapi teendők során arcunk folyamatosan ki van téve a levegőben lévő apró baktériumoknak. Ezeket nem látjuk, így nem is gondolnánk, mennyire szennyezett tud lenni a bőr. Amikor este a fürdőszobában állunk, és azt mondjuk magunknak: most nem törlöm le az arcomat, hiszen egész nap itthon voltam - akkor is használjuk a tonikot. Meglepő, hogy mennyi szennyeződés fog látszódni a vattapamacson.
Fedő Stift (korrektor) 
Az Eucerin fedő stiftje lényegében egy korrektor, ami elsősorban a gyulladt aknét segít elfedni, emellett gyulladáscsökkentő és szárító hatása is van. Nagyon egyszerű a használata, a stiftet oda kenjük fel, ahova szükséges. Mivel kisméretű, bármelyik táskában, retikülben elfér, könnyedén magunkkal tudjuk vinni és használható bármikor, ha szükség van rá. 

Sajnos csak egy árnyalatban kapható (beige), amely kicsit sötét, így akinek világos bőre van, az inkább csak esténként tudja használni. Naponta akár többször is alkalmazható. Smink alatt is tökéletesen ellátja feladatát a stift, így is gyógyulásnak indul a gyulladás. 

Egy csúnyább aknét körülbelül 3-4 nap alatt tud teljesen eltüntetni, azonban ha az arcradírt, az arclemosó zselét és a tonikot is használjuk, ez az idő lerövidül. Ezt a terméket főleg azoknak ajánljuk akiknél csak időközönként jelenik meg néhány pattanás. 

Összegzés 
Az egy hónapos teszt során a termékek pozitívan hatottak a kezelt arcon. Az arcbőr textúrája simábbá, puhábbá vált. A teszt megkezdésekor fellelt aknék többsége eltűnt vagy elhalványodott. A fekete mitesszerek mennyisége csökkent az orron és az állon is. 

Mivel mindegyik arcápolóból keveset kell használni, így több hónapra is elegendő egy tubus vagy flakon. Ha ár-érték arányt nézünk, akkor is megéri a termékeket beszerezni. 

Az Eucerin készítményeket a patikákban lehet megvásárolni, az árak eltérőek lehetnek.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...