2016. szeptember 2., péntek

ÌGY TARS WELLNES NAPOT OTTHON!

Sziasztok!
Nem mindenki engedheti meg magának, hogy eltöltsön egy pihentető wellness-hétvégét egy menő szállodában. Nem kell azonban rögtön lemondani a kényeztetésről, csak kreatívnak kell lennünk kicsit!
Az otthon kényelmében is ugyanúgy eltölthető az a bizonyos “én idő”, mint egy élményekkel és szolgáltatásokkal teli intézményben. Mire a cikk végére érsz, alig várod majd, hogy te is elkezdhesd a saját rituálédat!
1. Alapok
Rakd be a kedvenc filmedet vagy egy relaxáló muzsikát és készíts elő mindent, ami kelleni fog, hogy később már ne kelljen megszakítanod a pihenést azzal, hogy valamit nem találsz. Hogy fokozd az élményt, gyújts meg néhány füstölőt vagy illatgyertyát is. Ami kelleni fog: forró víz, törölköző, arc,- haj- és testápoló készítmények, manikűr eszközök, illóolaj, stb.
2. Kezdd a lábaiddal!
Mindenki ismeri az érzést, amikor egy hosszú nap után kellemes lábfürdőt vesz, ugye? Indítsd így a házi wellnesst is, megteremtve a tökéletes alapot a nap hátralévő részének. Vannak külön erre a célra gyártott lábfürdető termékek, de egy finom tusfürdő+olaj kombinációval nem lőhetsz mellé.
3. Elő a praclikat!
Amíg a lábaid kényeztető fürdőben részesülnek, vedd kezelésbe a kezeidet. Told fel a körömágybőrt, polírozd át a körmeid felszínét, reszeld őket formára és lakkozz tetszés szerint. Amint a lakk megszáradt, egy gazdagon tápláló kézkrémmel fejezd be a hidratálást.
4. Egy szelet uborka
Na jó, lehet bármilyen arc- és szemkörnyékápoló készítmény, de soha ne fordítsunk hátat a természetes anyagoknak, így például az uborkának vagy a méznek sem. Rakd fel a kedvenc arcpakolásod, ne hagyd ki a nyakat és a dekoltázst sem, hiszen ezekre a területekre fokozottan ráfér a plusz odafigyelés. Hunyd le a szemed és kapcsolj ki, amíg hat a készítmény – a hatás garantált.
5. Frissítsd a sörényed

Egy alapos, fejbőr masszírozással teli hajmosás után rakd fel a kedvenc hajpakolásod, majd amíg hat a termék, szőrteleníts. Ez pont elég idő rá és két legyet üthetsz egy csapásra, minden haj-és szőrszálad a helyére kerülhet.
6. Be a kádba!
Sokan ezzel kezdenék, ám szerintem szerencsésebb a végére hagyni. Engedd tele a kádat forró vízzel, gazdagítsd fürdősóval, illóolajokkal, fürdőbombával, amivel csak szeretnéd. Minél illatosabb, annál jobb! Nyúlj el a kádban és élvezd a semmit tevést vagy lapozgass addig egy magazint.
7. Tetőtől-talpig
Válassz egy finom illatú, extrémen hidratáló testápolót – még jobb, ha olajat is tartalmaz -, és kend be a tested minden porcikáját vele, hogy feltedd az i-re a pontot és lezárd az otthoni kényeztetést. Burkolózz egy puha köntösbe, készíts egy bögre teát és nyúlj el az ágyon.

Igaz, hogy milyen pihentetőnek hangzik a fenti felsorolás? Nem kell feltétlenül otthagyni egy kisebb vagyont néhány óráért, ha te magad is megvalósíthatod otthon – kezdj hozzá már ezen a hétvégén!

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...