2016. szeptember 16., péntek

M.A.C FASHION PACK

Sziasztok!
A professzionális sminkmárka hónapról-hónapra új kollekcióval lepi meg vásárlóit, melyek valamilyen témát ölelnek fel. A júliusban megjelent Fashion Pack kollekció a nevéből is adódóan a divatbemutatók varázslatos hangulatát hozza el. A kollekció két csodás palettát is tartalmaz: a fukszia, a sötét szilva, a lila és az éjszaka árnyalatai dominálnak.

"Azoknak, akik nem követik, hanem diktálják a divatot." 

Ha igazi divatőrült vagy, akkor Neked is érdemes néhány terméket beszerezni aFashion Pack kollekcióból. A vibráló színeket a kifutók színes világa ihlette és egyetlen divatmániás sminkkészletéből sem hiányozhat. A kollekció két gyönyörű palettát, három szemhéjtust, négy vibráló rúzst és két körömlakkot tartalmaz. A paletták egyenként 9-9 árnyalatot tartalmaznak, melyek között találunk csillogó, fényes szemhéjpúdereket és matt árnyalatokat is. A szemhéjpúderek nagyon pigmentáltak, ezáltal könnyű velük a sminkelés és nagyon szépen lehet velük építeni, árnyékolni. 
A rúzsok között három élénkebb és egy nude szín található. Hihetetlen pigmentáltak, nagyon jól hidratálják az ajkakat és viszonylag tartósak is. A krémes állagú rúzsok nem nehezednek az ajkakra, viseletük ezáltal igen kellemes. A két körömlakk zöld és lila színben kapható. A zöld csillámló pigmenteket is tartalmaz. Nagyon egyszerű felvinni az ecsettel a körömre és igen tartósnak mondható
M.A.C Fashion Pack kollekció júliustól elérhető a hazai M.A.C boltok mindegyikében, érdemes lecsapni rájuk, amíg nem fogy ki a készlet. Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...