2016. szeptember 4., vasárnap

SCHOLL VELVET SMOOTH TESZT

Sziasztok!

Az ápolt megjelenés egyik kulcsfontossága a kéz és körmök ápoltsága. Több kutatás is bizonyította, hogy a férfiak nagy százaléka nézi meg először a nők kezét és körmeit, hogy mennyire ápoltak, és ez alapján döntik el, hogy megismerkednek az adott hölggyel, avagy sem. Éppen ezért nagyon fontos a körmök ápoltsága, így ma megmutatom, hogyan tudsz otthon csillogó és ápolt körmökre szert tenni.

Egy manikűr és pedikűr átlagosan 2000-2500 forintba kerül kezelésenként, ráadásul legalább 2-3 havonta muszáj megismételni ahhoz, hogy a körmök mindig szépek maradjanak. Éves szinten több ezer forintot is költhetünk erre a kozmetikusunknál. AScholl Velvet Smooth megalkotta azt az elektromos körömápoló szettet, amivel otthon saját magunk is elvégezhetjük a manikűrt és pedikűrt anélkül, hogy órákat kellene tölteni a kozmetikusnál vagy ezreket kifizetni évente. A körömápoló szett egyszerűsége miatt nagyon könnyen használható a mindennapokban, ráadásul kompakt méretének köszönhetően, akár utazás során is magunkkal vihetjük. 

A készülékkel három egyszerű lépéssel lehet fényes körmöket elérni, a három reszelő segítségével: 
 1. lépés Reszelés - ezzel a fejjel formázhatjuk és reszelhetjük meg körmeinket; 
 2. lépés Simítás - a második reszelő segítségével lehet a barázdákat kiegyenlíteni, valamint a köröm felszínét simává tenni; 
 3. lépés Fényesítés - a harmadik fejjel azonnali fényt adhatunk körmeinknek, amitől még ápoltabbá válnak. 
Az utolsó lépést akár minden nap is elvégezhetjük, hogy mindig szépek és fényesek legyenek a körmeink. Ha még több törődést igényelnek a körmeink, akkor használjuk kiegészítés képen a Scholl Velvet Smooth körömápoló olajat. Az olaj hét különböző tápláló olajat tartalmaz, aminek használata után a körömágy sokkal puhábbá válik, míg a körmök egészséges és fényesek lesznek. Illata nagyon kellemes, érdemes mindennap használni a megfelelő végeredmény érdekében. Ha Te sem szeretsz kozmetikushoz járni körmeiddel, akkor érdemes beszerezni aScholl Velvet Smooth körömápoló szettjét és olaját, hogy a körmök fényesek és ápoltak legyenek. A készülék ára 27.000 forint körülbelül, de akciók során olcsóbban is hozzá lehet jutni. A körömápoló olaj ára 3.000 forint, ami sokáig elég.Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...