2016. október 9., vasárnap

A LEGJOBB NUDE PALETTÁK ŐSSZRE

Sziasztok!
Már jó ideje nude lázban ég a divatvilág és legnagyobb örömünkre nem érezzük úgy, hogy ez valaha is el akarna múlni. Nem hiába, hiszen a nude örök divat, visszafogott mégis szexi, az igazi Jolly Joker! Összegyűjtöttük nektek a legnépszerűbb magas minőségű high class palettákat és leghitelesebb hasonmásait! NUDE-ra vagy DUPE-ra fel!
Naked 2 – Urban Decay
Az Urban Decay több Naked palettát is piacra dobott, egészen pontosan öt félét, amelyek közül kiemelkedő a Naked 2, mivel ezen a palettán nemcsak meleg-, hanem közepes tónusú, hidegebb színeket is találunk, így kiválóan betölti a nappali sminkpaletta és a kedvenc buli sminkpaletta szerepét a gyűjteményünkben.
Beszerezhető: A paletta beszerzése itthon kissé nehézkes, de egy igazi smink őrültnek korántsem lehetetlen! A márka saját honlapján történő rendelése kicsit körülményes, az eBay-en azonban ennél sokkal egyszerűbb, ám a postaköltséget sehogy sem fogjuk megúszni!
Ára: 10000-20000 forint között mozog postaköltségtől függően
Dupe: A NAKED 2 hivatalos koppintása a W7- In The Buff palettája, amelynek az ára 5-7 font között mozog és a postaköltsége is jelentősen alacsonyabb. Nagyon szépen pigmentált, tartós és a színek kísértetiesen hasonlítanak az Urban Decay színeire. Amennyiben nem szeretnél sokat költeni az eredetire, ezt a palettát hasonló minőségben negyed annyiért beszerezheted.

The Nudes a Maybelline-től
Végre egy olyan paletta, amelyet szinte bármelyik drogériában be lehet szerezni és nem kell napokat várni a szállításra vagy postaköltséget fizetni! Eme nagy előny mellé azonban egy kisebb hátrány is párosul: a paletta pigmentáltságában találhatunk némi kifogásolnivalót. Ezt a szépséghibát azonban egy kis korrektorral és szemfesték alappal tudjuk orvosolni, afféle alapozás a szemfesték felvitele előtt.
Beszerezhető: bármelyik drogériában
Ára: 4599 forint, ami kuponos napokon vagy bizonyos akciók keretében akár 20-50%-al kedvezményesebb
Dupe: Hivatalosan nincs, viszont a Lovely palettája ugyanazokkal az előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, csupán 999 forintért.
The Balm – NUDE’tude Eyeshadow Palette
Luxus paletta a legnagyobb smink őrülteknek! Nemcsak matt árnyalatokat, hanem gyönyörű, selyem színű árnyalatokat is találunk rajta, ami még nagyobb szerelemmel tölti el a sminkimádók szívét! Nagyon jól pigmentált, nem szükséges a felvitel előtt a szemet bealapozni.
eszerezhető: The Balm hivatalos oldalán
Ára: 10000 forint körül + postaköltség
Dupe: hivatalos koppintása nincs, ám vigyáznunk kell, mert az eredeti változatnak van egy kísértetiesen hasonló, ugyanazon a néven futó, majdnem ugyanúgy kinéző hamisítványa. A másolat külseje nem bézs árnyalat, hanem inkább ezüst és a benne lévő színek sem mindig egyformák, a pigmentáltságról nem is beszélve. Óvatosan válasszuk ki honnan rendelünk!
Kyshadow by Kylie Jenner
A paletta ahogy berobbant, azon nyomban el is fogyott mind egy szálig. Nem csoda, hiszen első ránézésre, már csak képek alapján is, nagyon jó minőségű, szemet gyönyörködtető darab. Szatén és matt, meleg és hideg színkombinációk, szívfájdítóan gyönyörű, csakúgy mint Kylie.
 sminkes bakancslistám első helyére kúszott fel abban a pillanatban, ahogy tudomást szereztem róla, tehát kedves hölgyek, amint ismét lesz raktáron, eggyel több versenyző fog ringbe szállni érte szerény személyemben! Érdemes Kylie többi termékére is egy-két szempillantást vetni, ugyanis a matt szájfényei voltak az első olyan termékek saját kategóriájukban, amelyről azt a visszhangot hallhattuk, hogy nem ad száraz, cserepes érzést az ajkaknak viselés közben. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mit tud.
Beszerezhető: Kylie Jenner hivatalos oldalán, ám jelenleg nincs raktáron
Ára: 42 dollár, ami körülbelül 12-13000 forint + postaköltség
Dupe: Shaaanxo Palette. Ahogy berobbant Kylie az új kreációjával, a Twitteren elindult egy kisebb botrány, miszerint Kylie a BH Cosmetics egyik beauty bloggerétől, Shannontól másolta a palettát. Így volt-e vagy nem, felesleges találgatni, mi mindkettőnek csak örülni tudunk. Shannon palettája valóban igazi kistestvérkéje a Kylie-félének, jelenleg van raktáron és csak 15 dollárba, azaz körülbelül 5000 magyar forintba kerül, ráadásul minimális a postaköltség. Megtalálható a BH Cosmetics amerikai weboldalán.
Ne hagyd ki a szédítő darabokat!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...