2016. október 11., kedd

BEMUTATKOZNAK A PLAYBOY SKINTOUCH® DEZODOROK!

Sziasztok!

A Playboy bemutatja a legújabb: “SKINTOUCH®” technológiával készült dezodorját, mely a bőrrel érintkezve aktiválódik
TOUCH TO PLAY
Tegyük fel, hogy szemezel egy csajjal. Ő veszi a lapot és feléd sétál. Ilyenkor nincs idő arra, hogy felfrissítsd magad egy fújásnyi dezodorral – de semmi gond! Az igazi játékosok mindig egy lépéssel előbbre járnak. ….A te igazi playboyos csáberődnek köszönhetően mindig készen állsz rá, hogy Ő hozzád érjen. Engedd hát, hogy megérintsen és várj, hogy mi fog történni…
Playboy illatok igazi forradalmat robbant ki a SKINTOUCH® technológiával készült dezodorjaival. A lélegzetelállítóan innovatív technológiával készült, hosszan tartó hatású Playboy SKINTOUCH® 24H dezodor férfiaknak az első dezodor a Playboy kozmetikumok sorában, mely a bőrrel érintkezve aktiválódik. Ha helyesen alkalmazod, és Ő megérint téged, tapasztalni fogod, milyen szexi illat szabadul fel. Egyszerűen leveszed Őt a lábáról! Az érintés az első lépés a szexi játékok során – hagyd, hogy megérintsen és játsszon veled.


A tapasztalt playboyok tudják, hogy egy egyszerű érintés egészen messzire vezethet. A Playboy SKINTOUCH®formulának köszönhetően, melyben kis kapszulák tartalmazzák az illatot, a nagy Ő képtelen lesz visszafogni magát, meg kell, hogy érintsen! A Playboy SKINTOUCH® 24H dezodor csúcstechnológiás kapszulái por formában tartalmazzák az illatos olajat. Ezek szinte észrevétlenek maradnak addig, amíg a bőrrel nem érintkeznek, vagy a test melege nem kelti életre őket. A nagy Ő érzéki érintése súrlódást vált ki a bőrödön, amitől felnyílnak a kis kapszulák és kiszabadul a csodás illat. Ő a legjobb pillanatban megérzi varázslatos illatod – ha elég közel van hozzád és még többet akar tőled. Hagyd, hogy tested legyen az ő kis játszótere!
A legforróbb pillanatokban is hűvös maradhatsz a felszabaduló esszenciának köszönhetően. És pontosan ez az, amiért a Playboy SKINTOUCH® 24H dezodor 24 órán át garantálja a frissességet és a testszag eltűntetését. Ráadásul alkoholmentes és bőrgyógyászatilag tesztelt.
Az illatsor
Az dezodorok sorát úgy fejlesztették ki, hogy minden playboy megtalálja a stílusához legjobban illőt. A 6 legmenőbb Playboy illatból Skintouch® technológiával készült dezodort találhatsz a VIP, New York, London, Super Playboy, #generation és a Play It Wild variánsokban. Minden illatnak megvan a saját egyénisége, melyet kiegészít a kis kapszulákba zárt esszencia – lehet friss, gyümölcsös-zöld jegyekben gazdag, vagy fűszeres-fás jellegű, az eredmény: modern illatsor, mely érzéki férfiasságot sugall.
Hatásos, új generációs csomagolás
A forradalmian új technológiával készült termékek erőteljes, stílusos, új csomagolást kívánnak. A Playboy Illatok új, hangsúlyos designt tervezett a termékekhez, beleértve az újszerű, fújós kupakot, az ütős grafikát és a nyulánk, elegáns formát. A rafinált fújós kupak használata könnyed és egyszerű, az ikonikus nyuszifej díszíti. Ráadásul a KI-BE eltekerhető funkciónak köszönhetően egyszerűen bedobhatod a tornazsákodba vagy tagyódba, nyugodt lehetsz, hogy nem fog mindent összefújni.
A Plaboy márkanév és a legendás nyuszifej a csomagolás középső részére került, így azonnal magára vonja a figyelmet. Minden illatvariánst könnyű megkülönböztetni, köszönhetően a jellegzetes színviláguknak. A Playboy SKINTOUCH® techológiát feltűnően jelzik a csomagoláson, a vicces motívumokkal együtt minden design elem kihangsúlyozza a termékelőnyöket.
Vidám & játékos kampány

A Playboy illatok híresek a jópofa reklámjaikról és ez most sem lesz másképpen. A stílusos reklámfilm azt mutatja meg, hogyan válhat egy találkozás érzéki élménnyé. Látjuk, ahogy a jóképű srác befújja magát a Playboy SKINTOUCH® 24H dezodorral, éppen, mielőtt megérkezik egy elegáns premier előtti filmvetítésre. Amikor megpillantja élete álomnőjét, pont elé ül, ravaszul eltakarva a kilátást. A mögötte ülő nő finoman megkopogtatja a vállát, hogy figyelmeztesse, és az érintésétől azonnal megérzi a Playboy erejét….egy ártatlan érintésből hirtelen érzéki üzenet lett. A játék elkezdődött!


Hamarosan tesztet is olvashattok róla!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...