2016. október 21., péntek

COSMOPOLITAN BLOGGER DAY

Sziasztok!

A bloggerek tűkön ülve várják minden évben a Cosmopolitan által már harmadjára megrendezett blogger day-t. A különböző kategóriában íródó blogok és íróik, reményekkel telve neveznek  remélik a szakmai zsűrinek elnyeri a tetszését esetleg a közönségét. A vloggerek is kapnak teret, így ők is díjazottak lehetnek, akár két kategóriában is.
Tegnap volt szerencsém részt venni a Cosmopolitan által megrendezett Blogger day-en. Már napokkal előtte izgatottan vártam az eseményt a rendkívül érdekesnek tűnő előadások és programok miatt. Kiváncsian vártam a díjátadót, ahol különböző kategóriákban értélelték a jelentkezett bloggereket.
A rendezvény a T-mobile konferencia központban lett megrendezve. Kilenc órától volt a kapunyitás, és tíztől kezdődtek a programok. A helyszín nagyon szépen volt díszítve. Belépéskor  egy nyakpass-t kaptunk, amire ráírták a nevünket, esetleg blogunk nevét. Egy tollal és programfüzettel gazdagodva vetettük bele magunkat a blogger napba.

Az első felvonásban hat előadást hallgathattunk meg, rendkívüli előadóktól. Megtudhattuk többek között, hogy mindig a divat előtt kell lennünk egy lépéssel, vagy esetleg bepillantást kaphattunk egy videós életébe. Fény derült Tibi atya kilétére és megtudhattuk, hogy nem csak egy ember áll e mögött az életérzés mögött. Ezek után jött a díjátadó, talán a nap egyik fénypontja. Hat kategóriába lettek díjazva a bloggerek.
Az év bloggere: Fifty Pairs of shoes
Az év vloggere: Follow Anna
Az év felfedezettje: Colorcam magazine
Az év divat bloggere: iEmma
Az év beauty bloggere: Oh my brush
A közönség kedvence: Inez Hilda PappA díjátadó után egy rövid szünet következett. Finom ételekkel és italokkal kedveskedett nekünk a Cosmo, így az ebéd kellemes hangulatban telt, és az ennivalók nagyon finomak voltak.
Miután mindenki jól lakott, teli hassal folytatódhattak az előadások. Rengeteg prezentációt érdeklődve halgattam végig, rendkívül hasznosak és információban gazdagok voltak. Az Instagrammról is jó néhány újdonságot ismertem meg , ahhoz képest, hogy én is már évek óta használója vagyok.

Újabb szünet következett. A külső helyen rengeteg érdekes dolgot várt ránk. Készítettünk fotókat a cosmopolitan háttér előtt emojikkal  a kezünkben, és kaptunk rózsaszín cosmos labdát is. Találkozhattunk a Maybelinne újdonságaival és a Curaprox fekete fogkrémjével. Egy vicces kódfejtegetés keretein belül megismerkedhettünk a Paco Rabanne legújabb illatával, melyből mintát is kaptunk.

A kisebb szünet után ismételten előadások következtek, majd a befejezés. Többek között kerekasztal beszélgetés Fluor Tomival és egy mini ételfotó workshopba is beletekinhettünk. Zárásként Steiner Kristóf megosztotta velünk az instakarrier titkait és, hogy miképp profitálhatunk fiókunkból.
Kifelé menet a kezünkbe adtak egy Cosmos reklámszatyrot, melyben különböző szórólapok, és egy-két ajándék is megbújt. Számomra az egyik legnagyobb meglepetés az volt, hogy egy fekete fogkrém is lapult a csomagban, amit már rég ki szerettem volna próbálni, ennek köszönhetően az este folyamán már tudtam tesztelni is az aktív szén fogfehérítő hatásait.


Nagyon inspiráló volt a nap, és rengeteg hasznos információval tértem haza. Biztos vagyok benne, hogy amellett, hogy remekül szórakoztam a blogolásom és írásom is fejlődni tud az ott tanult ismeretekkel.

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...