2016. október 30., vasárnap

EUCERIN MICELLÁS VIZ

Sziasztok!
Kétségtelen,hogy a micellás vízek korát éljük.A boltok polcain többféle változatban találkozhatunk vele,most mutatok egy újat,mely egy picikét többet tud társainál.Az Eucerin kifejlesztett egy új micellás vízet,melyről most többet is megtudhattok.

Az EUCERIN 3 AZ EGYBEN MICELLÁS ARCLEMOSÓJA a DermatoCLEN termékcsalád tagjaként elérhető már a patikákban.Az új formulának köszönhetően nem csak a szennyeződéseket és a sminket távolítja el az arcbőrünkről,de közben tonizál is,Így arctisztítási rutinunkból kihagyhatjuk a tonizálást,hiszen már a micellás víz használatánál tonizálunk.Jó hír a kontaktlencsét viselőknek ugyanis ők is nyugodtan használhatják azt anélkül,hogy irritálna vagy csípne.
Minden bőrtípusra  alkalmazható a termék,még az érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják,mivel parabén,alkohol,illatanyag,és színezőanyag mentes.A termék nagyszerűen és könnyen eltávolítja a szennyeződést és az erősebb sminket is.Sajnos a flakon csavaros kupakkal,rendelkezik,ami nem túl praktikus,mivel mindig tekergetni kell.

Az Eucerin micellás víze jobban összegyűjti a szennyeződéseket,így jobban tisztíja a bőrt,mint társaik .Kiméletes az érzékeny bőrrel is,nem irritálja,nem kezd kipirosodni igénybevétel esetén.

A termék elérhető a NOTINO.HU oldalon.200 ml kiszerelésben

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...