2016. október 7., péntek

NUDE KÖRÖMLAKK AZ ESSENCTŐL

Sziasztok!
Mindenkinek van egy olyan időszak az életében amikor keresi a tökéletes nude árnyalatú körömlakkot. A sok próbálkozás a rosszabbnál rosszabb lakkoktól kezdve, melyeknek négy réteg után valamiféle fedése is lesz. Az sem mindegy ám, hogy milyen árnyalatot keresünk. Valakinek a barackosabb vonal szimpatikusabb, míg egyesek a barnás árnyalatok felé húznak. Megvesszük a drágább vagy márkásabb lakkokat hátha az beválik majd csalódunk, és rengeteg pénzt kidobtunk az ablakon. Na ez a probléma most orvosolva lett, ugyanis azEssence már egy ideje kihozta a The Nude körömlakk kollekcióját, amely rendkívül jól teljesít.

Rengeteg szín megtalálható belőle, és szinte minden árnyalatban találhatunk egy-egy kincset. Alapból az Essence lakkok szerintem rendkívül jók. Amellett, hogy az áruk roppant kedvező – még a limitált kollekció darabjainak is -, a tartósságuk és fedésük is rendesen helyt áll. Mostani nagy kedvencem a leárazások alkalmával hozzám került gyönyör a ‘08 Crinchy Cake’ nevezetű darab, mely egy csodás szürkés-lilás árnyalat. Tökéletesnek tartom az őszi időhöz és nagyon passzol a stílusomhoz is, ahhoz képest, hogy a körmeimen én inkább a sötét árnyalatokat preferálom.
Érdemes a leárazott termékeknél is kutakodni, mert rendkívül jó darabokra lehet bukkanni. A tartóssága a lakkoknak viszonylag jó. Két rétegben plusz egy fedő lakkal nekem majdnem egy hétig fent maradt a körmeimen, csak egy picit jött le a végeknél, de nem olyan zavaróan. Mindenkinek ajánlom, nem csak a The Nudekollekció darabjait, hanem az összes Essence lakkot, mert ár-érték arányban fantasztikus termékekről beszélünk és eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Nektek van kedvenc The Nude árnyalatú lakkotok? 

🙂

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...