2016. október 25., kedd

YVES SAINT LAURENT ROUGE PUR CONTURE THE MATS RÚZS

Sziasztok!

Ezt a csodálatos YVES lAURENT rúzst a barátnőmtől kaptam születésnapomra,és nagyon megörültem 
neki,mert tökéletes a szín,és persze a csomagolása is.Eddig csak Rouge Volupté rúzsaim voltak,mattot még nem próbáltam a YSL től,úgyhogy különösen kíváncsi voltam rá.
A csomagolásról nem kell túl sokat beszélni,egyszerűen gyönyörű!
Szögletes,hideg fényű arany tokból siklik elő a szélesre öntött rúzs,megy csepp alakban végződik.A forma lehetővé teszi,hogy akár ceruza nélkül is tökéletesre sikerüljön a rúzsozás.
A rúzs textúrája szerint matt besorolást kapott de ne egy kőmatt érzést képzeljetek el,alapvetően ez egy bársonyosabb,könnyen sikló,félmatt rúzs(talán a MAC matt és szatén rúzsai közé helyezném).Ahogyan észre vettem egyébként,a  matt rúzsok soha nem lesznek teljesen kréta mattok,mindegyiknek marad egy ici pici fénye.

Ennek köszönhetően viszont a használatuk sokkal könnyebb,és az ajkakat sem szárítják ki pár óra alatt.Ami ebben a YLS rúzsban különösen tetszik,hogy egyáltalán nem szalad szét az apró ráncokban,pedig még ápoló jojoba olaj is van benne.Az ajkaimon egyébként sötétebb,mint első ránézésre gondoltam volna azt hittem,csak egy finom,tökéletes szájszín lesz,de annál sokkal több.Se nem rózsaszín se nem lila,és gyönyörűen kiemeli az ajkakat.Biztosan az egyik kedvenc őszi rúzsom lesz,mert minden sminkhez,minden alkalomra remek választás.

Nektek melyik a kedvenc őszi rúzsotok?
A terméket a.notino.hu oldalon megvásárolhatjátok

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...