2016. november 19., szombat

2016 ÉV BEAUTY KALENDÁRIUMAI

Sziasztok!
November eleje van,így hivatalosan is eljött az ünnepi szezon kezdete!A várakozást a kalendáriumok is segítik,ám ezúttal nem az édességet tartalmazó verziókat mutatom be nektek.

Az interneten böngészve biztosan ti is belefutottatok már néhány beauty kalendáriumba,tele smink és testápolási termékekkel.Bár decemberben kell elkezdeni nyitogatni az ablakokat,néhány csak külföldről megrendelhető,ezért időben megmutatom nektek,hogy ne kelljen lemondanotok az élményről,ha éppen egy külföldi cég kalendáriumai tetszenek meg.

THE BODY SHOP KALENDÁRIUMOK
Bizony  a TBS rögtön többet is bedobott a piacra,így a márka fanatikusai eldönthetik,hogy melyiket szeretnénk megkaparintani.Deluxe és Ultimate verzióba kapható,a brandet ismerve pedig olyan termékekkel vannak teletömve,hogy bárki számára tökéletes ajándék lehet!Ha magadnak vásárolod,légy jó kislány és ne lesd meg előre,mi lapul a dobozokban!
BOMB COSMETIC
A márka ismert a különleges fürdőtermékeiről,így nem meglepő,hogy a kalendáriumokba is fürdőbombák és szappanok kerültek.Itt is két verzió kapható,az egyikben fürdőkrémek és bombák,a másikban pedig szappan vagy fürdőbomba vár minket az ablakok mögött.
L OCCITANE
A csomag 24 darab kis kiszerelésű arc és testápolási terméket rejt magában,igy nem csak az ára baráti,de tartalma is vegyes és sokoldalú.A kivitelezése is gyönyörű,ezért ajándékba is nagyon jó választás lehet a márka kedvelőinek.
NYX COSMETIC
Az idei év sláger sminkmárkája is előrukkolt a saját beauty kalendáriumával.Biztosak lehetünk abban,hogy minőségi termékeket rejt a csomag és komplett sminkszettünk lesz,mire az utolsó ablakot is kibontjuk.A termék jelenleg,sajnos csak külföldről rendelhető,de NYX üzlet nyílt az Alleban,reméljük,hogy ott is kapható lesz majd!
BENEFIT
12 ablakot rejt csak,azoknak viszont tökéletes ez a kiszerelés,akik szeretnének végre megismerkedni a nagy hírű márka termékeivel,többek között az ikonikus HOOLA bronzosítóval.
DOUGLES
A parfümériákban is jó pár csomag került összeállításra,így van miből válogatni!Mindegyikben az általuk forgalmazott márkák termékeiből válogattak össze utazó kiszerelésű darabokat,ezért van mivel megismerkednetek! A nagyobb Douglas üzletekben biztosan megtalálható lesz.
W7 COSMETIC
Sminkimádóknak kötelező!Közép árkategóriájú márka,termékei mégis minőségiek,igy akár ajándékba is szánhatjuk.Tiniknek is!
TANYA BURR COSMETICS
Megvallom,nekem ez a vágyam mind közül,hiába a nagy márkák.12 terméket tartalmaz a beauty vlogger termékei közül,mind abszolút karácsonyi hangulatú,ez a színeken és textúrákon is egyértelműen látszik.

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...