2016. november 27., vasárnap

ADVENTI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK

Sziasztok!
Sokan azért vásárolják meg készen az adventi koszorút,mert nincs kedvük vagy épp idejük órákig bíbelődni az elkészítésével.Pedig az egyedi adventi dekorációnak még csak koszorú formájunak sem feltétlen kell lennie.
NATUR ELEGANCIA
Ha kedveled a natúr dekort,és szereted,ha a természet otthonodban is visszaköszön,készíts ilyen egyszerű,mégis különleges adventi dekorációt.Nem igényel különösebb kézügyességet,mindössze egy kisebb,félbevágott farönkre lesz szükséged hozzá,négy gyertyára,valamint néhány tobozra.
Egy éles késsel vájd ki a gyertyák helyét a félbevágott rönk tetején,ha biztosra akarsz menni,ragasztóval rögzítsd a gyertyákat,majd a tobozokat is ragaszd a fára legegyszerűbb,ha ehhez ragasztópisztolyt használsz,az garantáltan megtart mindent.
Ennyi az egész,kész is van a rendhagyó,ám nagyon mutatós,természetközeli adventi dísz.
ÜNNEPI ÜVEGECSKÉK
A bébiételes,vagy kisebb befőttes üveg közkedvelt alapanyagai a különböző DIY projeteknek,legyen szó bármilyen ünnepi dekorációról az átlátszó üvegcsékben pislákoló kis tömbök kiválóan helyetesíthetik az adventi koszorúnál használatos hosszú szálgyertyákat.
Egyszerűségével és letisztultságával hódit ez a kompozíció,melyet te is könnyű szerrel elkészíthetsz.Az üvegekben és kiméretű gyertyákon spárgára vagy rafflára van szükséged,sóra és néhány tujalevélre.Töltsd félig sóval az üveget. állísd bele a gyertyát,kötözd be a száját,majd ugyanezt a műveletet végezd ez a többi üvegen is,rendezd el őket egy tálra,és dekoráld a zölddel,
ADVENTI DOBOZ
Az előzőekhez hasonlóan ez az adventi dekor sem éppen szokványos,elkészítése pedig nem igényel különleges kézügyességet és extrém alapanyagokat,mégis garantáltan ünnepi,meghitt hangulatot varázsol otthonodba,
Kell hozzá egy kerek doboz vagy ládika,fenyő vagy tujaágak,négy szálgyertya és négy alma.Ha szeretnéd,hogy minél tartósabb legyen,érdemes egy oázist is venned,azt a doboz aljára helyezni,és abba beleállítani az ágakat,A gyertyákat az ágak,közé,ha biztosra akarsz menni,akár az oázisba is beleszúrhatod őket,majd az almákat is rendezd el.
Ha esetleg igy túl kopárnak találod,tovább díszítheted termésekkel,karácsonyfa díszekkel
PIHE PUHA FÉNYEK
Ezt a melegséget sugárzó kompozíciót akkor is könnyedén össze tudod dobni,ha csak épp azt használod fel,amit otthon találsz,üvegpohár és egy kötött sál mindenkinek akad.
Az ünnepek közeledtével minden bizonnyal a karácsonyi díszek is előkerültek már és gyertyák is vannak kéznél.
Helyezd a gyertyákat a poharakba,rendezd őket egymás mellé,majd lazán tekerd köréjük a sálat,és tegyél egy egy díszt rá.
Kész is van!
ÜNNEPI TERMÉSTÁL
Ha van egy mutatós tálad és négy szál gyertyád,már csak különböző terméseket kell begyűjtened ahhoz,hogy ilyen remek kis adventi asztaldíszt készíthess.
A táladat tölsd fel dióval,mogyoróval és tobozokkal,majd szúrd közéjük a gyertyákat,és kész is van a természet ihlette dekoráció,mely garantáltan kitart az ünnepek végéig

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...