2016. november 10., csütörtök

ASTOR SKIN MATC PROTECT

Sziasztok!
Ebben a felgyorsult világban mindenki a tökéletesre törekszik.Tökéletes legyen a munkában,tökéletes legyen a megjelenése és természetesen az arca is makulátlan legyen.De sajnos a bőrnek nap mint nap meg kell küzdenie a környezetben lévő káros anyagokkal,amik egy idő után károsiják az arcbőrt.Az Astor megalkotta az új Match Protect termékcsaládot,mely három egyszerű lépésben védi a bőrt és közben tökéletesiti is azt.

A makulátlan,tökéletes bőrt elérni manapság már nem nehéz dolog,hiszen rengeteg kozmetikum található a piacon,melyek segitségünkre lehetnek.Az ASTOR SKIN MATCH PROTEC termékei nem csak simává varázsolják az arcot,hanem megvédik és fel is frissítik azt.A termékek között találunk egy alapozót,egy korrektort és egy primert.
Én most az alapozót és a korrektort mutatom meg nektek.


A márka új alapozója a primeréhez hasonlóan fényvédő faktort tartalmaz,tizennyolcasat,így ha nem használunk primert,akkor is van fényvédelmünk.Az alapozó hidratáló anyagokat és eE-vitamint tartalmaz,hogy viselése közben ne szárítsa a bőrt és még selymesebbé,egyenletesebbé tegye az arcot.Képes akkár 24 órán keresztül az arcbőrön maradni,de ezt azért senkinek nem ajánlom,kivéve ha utazik az ember.

Sajnos az alapozó állaga is nagyon folyékony,érdemes gyorsan dolgozni vele akár kézzel,akár ecsettel.Pozitívum,hogy a kisebb bőrhibákat képes elfedni,így nem kell korrektort használni.továbbá olajmentes ezért a zsíros bőrrel rendelkezőknek is bátran használhatják.Egy idő után a bőr elkezd fényleni,a púder használata elengedhetetlen.


Az Astor legújabb korrektora egy applikátorral van felszerelve,amivel könnyebb felvinni a terméket az arcra,legfőképpen a szem alatti karikákra.Tesztem során a nagyon sötét karikákat nem tudta eléggé elfedni,illetve világosítani,igy akinek nagyon sötét a karikái szoktak lenni,az inkább válaszon más korrektort. A kisebb bőrhibákat,mitesszereket szépen elfedi,nagyon jól harmonizál az alapozóval.

Ebben a termékben is található E- vitamin,valamint speciális fényvisszaverő polimerek,melyek segitenek eltüntetni a tökéletlenségeket.Könnyed állaga miatt nem lehet érezni az arcon,használatát követően puhábbnak érezhetjük a kezelt területet.


Összességében nagyon jó termékeket sikerült a márkának megalkotnia,szívesen ajánlom bárki számára,bár a korrektor nem tökéletes,és az alapozó és a primer valóban hasznos kozmetikum a mindennapokban ha tökéletes arcbőrt szeretnénk.

A termékek elérhetőek a NOTINO.hu weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...