2016. november 13., vasárnap

BEAUTY BLENDER HASZNÁLATI TIPPEK

Sziasztok!
A Beauty Blender egy csepp alakú sminkszivacs,amit a sminkelés számos lépésénél használhatsz.Tartósabb,mint a többi szivacs,valamint sokkal egyszerűbben és gyorsabban lehet dolgozni vele,igy a sietős reggeleken nagy segítségedre lehet.Most 5 felhasználási módját mutatom be nektek!

ARCKRÉM ÉS PRIMER FELVITELE

Ahhoz,hogy a sminked szép tartós legyen,fontos a bőrönd megfelelő előkészítése,ami a tisztítást és a hidratálását jelenti.
Az arckrémed felvitelénél is segítségül hivhatod a Beauty Bledert tegyél belőle egy keveset a szivacsra,majd körkörös mozdulatokkal oszlasd el a bőrödön.Így sokkal alaposabban el tudod kenni,és éppen annyi mennyiség kerül az arcbőrödre,amennyire szüksége van.
Ezután jöhet a primer,amit szintén felvihetsz a csodaszivaccsal.Kis nyomkodó mozdulatokkal dolgozd bele a bőrödbe,különös tekintettel azokon a területeken,amik fényesedésre hajlamosak.

KORREKTOROZÁS
Nem minden korrektort könnyű eldogozni az ujjaiddal vagy egy ecsettel,ez a sminkszivacs szonban ebben is a segítségedre lehet.
Rakd fel a kivánt mennyiségű korrektort a szemed alá,majd a Beauty Blender hegyesebb végével,ütögető mozdulatokkal pár pillanat alatt dolgozhatod úgy,hogy az tökéletesen illeszkedjen a bőrödhöz.
Ha nyomós korrektorod van,azt teheted egyből a szivacsra,így még az ujjaidat sem kell összemaszatolnod


ALAPOZÁS

Az alapozót sokan az ujjukkal viszik fel,ami azért nem túl előnyös,mert szinte lehetetlen így egyenletesen eloszlatni,és valahol biztosan csíkos marad a bőr.
Ennél lényegesen jobb megoldás az alapozóecset,amivel nagyon szépen fel lehet vinni az alapozót,azonban ha tökéletes végeredményt szeretnél,akkor bizony időbe telik,mire mindenhol elsatírozd.
Itt jön a képbe a Beauty Blender!Az alapozót tedd egyenesen a sminkszivacsra,majd pöttyözve oszlasd el az arcodon,ezután pedig ütögető mozdulatokkal alaposan dolgozd el.Pillanatok alatt kész van,és a szivacs magától teszi a dolgát,foltosodás nélkül,gyönyörűen felviszi az alapozót.Ha nappali sminket készítesz,és nem szeretnéd,hogy az alapozód nagyon erősen fedjen,akkor először vízezd be a szivacsot,és úgy vidd fel rá.

KONTÚROZÁS
A kontúrozástól sokan azért riadnak vissza,mert úgy gondolják,hogy nagyon bonyolult az elkészítése.
Nos,a professzionális változathoz valóban elég sok termék kell,ötféle ecset legalább,de sima nappali smink esetében bőven elég a Beauty Blender!
A világos és a sötét korrektorral készített árnyékvonalakat a hegyes felével készítsd el,míg a satirozást a kerek végével,ennyi az egész!
PÚDEREZÉS ÉS BAKING
A púderezésre azért van szükség,hogy az alapozód és a korrektorod egész nap tartson.Ehhez általában púderecsetet szoktak használni,azonban izz is érdemes kipróbálnod a Beauty Bledert,hiszen nagyon könnyű vele dolgozni.A szivacsra rakj egy kevéske púdert,és a hegyes felével,ütögető mozdulatokkal vidd fel a szem alatti,korrektorozott területre.Az arc púderezéséhez a nagyobb,kerek végét használd,és szintén ütögető mozdulatokkal dolgozd bele a port az alapozóba.Ettől garantáltan egész nap tartani fog a sminked!A baking pedig egy új trend,ami igazából a púderrel való kontúrozást takarja,vagyis egy világosabb árnyalatú púderrel kiemelheted az arcod különböző részei.Tegyél a Beauty Blender hegyes végére világos,már -már fehér púdert,és nagyon alaposan nyomkodd bele a szemed alatti,illetve az állcsontod fölötti bőrfelületbe.Hagyd így 10- 15 percig,majd söpörd le,kész is a baking!

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...