2016. november 12., szombat

CATRICE ULTIMATE SHINE GEL COLOUR | 010 LOVE'S DI-WINE

Sziasztok!

Korábban valahogy mindig elkerülték a figyelmemet a Catrice termékei,most viszont,hogy a Rossman üzleteiben is meglehet vásárolni,jobban szemügyre tudom venni a kinálatot.Szerencsémre pont a leárazások közepette került ki az állvány,így egyből le is csaptam erre a szépséges mély -bordó 
színre,ami egyébként a 010 LOVE s Di wine nevet viseli.

Az Ultimate Shine Gel Colour rúzsok egy tükörszerű,fényes fémes csomagolást kaptak,ami szerintem kifejezetten minőségi hatást kelt.Bár ezzel együtt az ujjlenyomatokat is szépen gyüjtögeti,nekem tetszik.

A hivatalos leirás szerint gyönyörű színek és sokréti,ragyogó fény jellemzi.Az innovativ Ultimate Shine Gel ajakrúzs igazi szépség hibrid:egyrészt fényes,ragyogó gél állagú,másrészt szuper krémes ajakrúzs közepest színszórással.A cserepes ajkak a múlté,a jelen a fényes és a gyönyörű ajkaké.Nos ez nem hangzik rosszul,de lássuk,hogy tényleg hozza e az ígéreteket.

Az állaga valóban eléggé géles,használat közben színte úgy siklik az ajkakon,mintha szájfény lenne.Ez a fénye egyébként egész végig megmarad,úgyhogy a matt rúzsok kedvelőinek nem lesz nagy kedvence.A pigmentáltságot tekintve én egy kicsit többet vártam ettől a színtől.Majd látni fogjátok,hogy kézfejen még csak csak visszaköszön a tubusban lévő mély -bordó,a számon viszont már inkább csak egy erősebb bogyószínnek tűnik.Sajnos nem igazán építhető,hiába húztam át többször,nem tudtam vele erősebb fedést elérni.A sötét szín és a csúszós állaga miatt nem fogja sokáig birni,de evés,ivás nélkül 4 órát simán kibírt.Egyébként nem túl feltűnően kopik,sőt inkább olyan mintha beszívódna,mint egy sima ajakápoló.Ettől függetlenül néha érdemes ránézni és igazitani rajta.Az ajkakat nagyon kellemesen hidratálja,még azt is meg merem kockáztatni,hogy cserepes ajkakkal is megbirkozik.Illata és ize nincs,talán egy nagyon picike vanilíát lehet érezni rajta,de egyáltalán nem tolakodó.

Annak ellenére,hogy használat közben nem annyira intenzív,mint amennyire első látásra tűnik,én még mindig egy tökéletes őszi rúzsnak tartom.Bátrabbak akár egy sima hétköznapokon is használhatjuk,de én egy különlegesebb alkalomra,elegáns öltözékhez tudom inkább elképzelni.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...