2016. november 15., kedd

JAMES BOND 007 FOR WOMAN

Sziasztok!
Egy új izgalmas pillanat a Bond rajongók életében világszerte  JAMES BOND 007 FOR WOMEN női illat bevezetése három már megjelent férfi illat kiegészítője,melyet az ikonikus női alak inspirál,aki újra és újra feltűnik a James Bond csábító és vakmerő világában.
Megragadja a Bond NŐ esszenciáját,aki veszélyesen csábító. Elbűvölő elegye az intelektusnak és a titokzatosságnak: a Bond nő személyisége megbabonáz mindenkit,akivel csak találkozik.Időtlen alakja a mai rohanó világban is olyan érzéki,kisugárzása olyan erős,hogy nincs olyan férfi még James Bond sem aki képes lenne ellenállni neki.
AZ ARC
Számos ikonikus szinésznő,a világ szinte minden tájáról,formált már meg Bond nőket az elmúlt évtizedek során,megmutatva ezzel a Bond nő sokoldalúságát kifinomult magabiztossággal és inspirálta nők generációit a világ minden pontján. Caterina Murino is egy a lenyűgöző színésznők sorából.Őa 2016 os kritíkusok által is elismert Casino Royale című filmben Solenge szerepét játszotta,s bizonyította,hogy a legnagyobb természetességgel képes megformálni az erős,titokzatos,modern Bond nőt,ami tökéletesé teszi Caterinát,hogy az új 007 for Women illat arca legyen.
AZ ILLAT
A 007 FOR WOMEN megragadja azt a szenvedélyes,és csábító erőt,amit a Bond nő sugároz.Egy keleties illat modern interpretációja,mely egyedülálló ötvözete a valódi nőiességnek és misztikusságnak.Könnyed elegancia,erős személyiség,és egy illat,mely valóra váltja az álmot:átlépni egy másik elegáns,luxus világba!Sötét,mégis nőies összetevők teszik izgalmassá és forróvá a pillanatot.A fejillat egy igazi robbanás a fekete bors nyitánnyal,melyet a rózsa tej szelídít meg:a veszély és az érzékiség ellentéte felkelti az érdeklődést.A szívbe az azonnal vonzó gyümölcsös karaktert,a feketeribízli jut hangsúlyos szerephez ötvözve a nőies finomságot sugalló jázmin fehér virágos jegyével.A gazdag és érzéki alapjegyben,mely kulcsfontosságú a keleties illatok esetében,a fekete vanília,a fehérpézsma és az elegáns cédrus elegye forr össze.
CSOMAGOLÁS
Csillogó,fényes fekete üveg,akár a selyem,melyet mégis határozott,éles vonalak és élek határolnak,tükrözve ezzel is a Bond nő ellentmondó személyiségét.A gyémánt hatású minta a férfi 007 illat mintáját idézi nőies,kerekded formában.A felület kaleidoszkópra emlékeztet,olyan akárcsak egy klasszikus James Bond film nyitó jelenete,akárcsak az illat TV reklámja.Az üveg kecses nyaka olyan,akárcsak egy csábító női dekoltázs,melyet a rózsaszín arany szegély tovább hangsúlyoz.
VÉLEMÉNY
Igazi nőies,kifinomult mégis van valami vagányság már a parfüm üvegcséjében:tökéletesen illik a kézbe,jó megfogni,igazi kerekded nőies formát idéz.Az illat keleties,hétköznapi rohangálós illat. Visszont tökéletes választás az év bármely szakaszában,ha este kimozdulunk valamerre,vagy napközben csinosak,mégis dögösek szeretnénk lenni.Mert ez az illat olyan:szexinek és ellenállhatatlannak fogod magad érezni tőle,viszont úgy is kell hozzá felöltözni.Ez egész egyszerűen nem a póló,farmer kombinációhoz passzoló illat,mégis imádom.Akár egy esti vacsora,napközben egy meeting,vagy ha csinosabbnak kell lennem a szokottnál,én már csak ehhez nyúlok
TELITALÁLAT!
A termék megtalálható NOTINO.HU weboldalon.Ahol további csodás termékek találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...