2016. november 28., hétfő

KORREKtORKÖRKÉP

Sziasztok!
Most,hogy itt az ősz,és nem kell attól tartanunk,hogy bármit kenünk magunkra,lefolyik az arcunkról,körbenéztem a legnépszerűbb korrektorok között,és segitek megtalálni a megfelelőt.
L ORÉAL
A Tousche Magique nyilvánvalóan az Yves Saint Laurent Touche Eclat utánzata,úgyhogy érdemes kipróbálni,mert annál jobban fed.
RIMMEL
A Wake me up egy nagyon könnyű fedésű és meglehetősen krémes,azaz korrektor.Száraz bőrre és halvány karikákra viszont tökéletes,mert nem feltűnő és nem húzódik alatta a bőr.
ASTOR
A Perfect Stay tartós korrektor azoknak lehet jó,akiknek a bőre jól birja a gyűrődést,és erősebb fedést  szeretnénk.
L ORÉAL
Az Infallibe korrektor olyan vastagabb fed és olyan állagú,mint egy pattanásokra való korrektor.Szem alá tényleg csak azok használják,akiknek egyetlen finom ráncukat sincsen még,mert nem lehet megakadályoz,hogy azokba beüljön.
BOURJOIS
A Healthy Mix családnak nagy rajongói vagyunk.Mind az alapozó,mind a korrektor közepes fed,nem ül meg a ráncokban és nem kelt maszkhatást olcsó beszerezhető,de a minőség vetekszik a luxusbrandekével.
MATTHATTAN
A 2 in 1 Concealer and setting powder az a jó,hogy nem kell hozzá külön korrektorpúdert venni,mert már benne van a dobozban.Márpedig ha azt akarjuk,hogy a korrektorunk ne üljön meg a ráncokban,akkor  egy kicsit kell púderezni.
MAC
A studio Finish jól fedő,matt hatású korrektor.
MAC
A Studio Sculpt pedig a Studio Finish krémesebb párja,és inkább száraz bőrre,illetve nem matt sminkhez ajánlott.
BOBBI BROWN
A Peach Concealer már a trükkösebb termékhez tartozik,ugyanis nem bőrszinű,hanem barackszinú,lazacos vagy rózsaszines. Több árnyalatban is kapható,úgynevezett szinkorrektor.Az igazán sötét karikákra ez sokkal jobb,mint egy bőrszinű korrektor,mert rozsaszines és barackos árnyalatok mintegy kioltják a szem alatti kéket,igy a bőr nem egyszerűen világosabb lesz,hanem kiegyenlitődnek a tónuskülönbségeket.Nézzünk lefelé és csak oda vigyük fel,ahol kékes szint látunk.
AVON
A Professional Corrector Palette ben ugyanazokat a szineket találhatjuk meg,mint Bobbi Brownnál,csak jóval olcsóbban.Ha egyszer rájövök,hogy melyik szinkorrektor az ideális,akkor soha többet nem fogok hagyományos korrektor után nézni.
YVES SAINT LAURENT
Az Anti Cernes még belekerül a válogatásomba,mert azt igéri,hogy ránctalanit,és nem ül meg a ráncokba.Ha valóban van olyan termék,amelyik ezt az igéretet tudja teljesiteni,akkor ez lesz az.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...