2016. november 18., péntek

MAX FACTOR TERMÉK TESZT

Sziasztok!

A mesterek kozmetikuma tavaly ősszel három új szuper termékkel is bővítette portfólióját,benne egy szempillaspirállal és egy szemhéj és szemöldökpúder palettával .Ezekkel a termékekkel egy gyönyörű és gyors füstös hatású sminket készíthetünk,akár nappalra,akár estére.
A márka ismét egy új innovációval állt elő,hogy a szempillák dúsak és érzékiek legyenek.Az új Velvet Volumen szempillaspirál bársonyos fedését ígér a szempillákon.Egy új dúsító kefét alkottak meg a lepergés mentes formulát,amitől még természetesebb lesz a hatás.Tesztem során a szempillaspirál szépen elválasztotta a pillákat és nem került túl sok festék a pillákra,azonban dúsítás szempontjából nem az igazi,hiszen két réteg után sem érezzük nagyon dúsnak a szempillákat.

A kefével könnyen felvihetjük a pillákra a festéket,nem kenjük össze a szemünk többi részét.Aki nem kedveli a nagyon dús és erős szempillákat,annak jó választás lehet a Velvet Volume,hiszen természetes hatást érhetünk el vele.
Az egyik legegyszerűbb és legdrámaibb smink füstös hatású szemsmink,melyet könnyedén elkészíthetünk az új Smoky Eye Drama Kit palettával..A paletta négy különböző árnyalatú,magas pigmentáltságú árnyalatot tartalmaz,mellyel számtalan sminket készíthetünk.A paletta segitségével nem csak füstös sminket készíthetünk,hanem a szemöldökünket is könnyedén elkészíthetjük vele.
 Kompakt kiszerelésnek köszönhetően egy utazás során elég ezt az egy palettát elvinni magunkkal és bármilyen sminket készíthetünk vele,akár estére,akár nappalra.A termék könnyen építhető és hihetetlen pigmentált,így elég keveset keveset kell használni belőle ha egy lágyabb sminket szeretnék.Egy halvány gyöngyházfény csillogása is van.
Tesztem során semmilyen negatívumot nem tudok rá mondani,talán annyi,hogy kissé porzik,de nem túlságosan.Négy verzióban kapható.
A termékek elérhetőek a NOTINO.HU Weboldalon.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...