2016. november 21., hétfő

TÉLI MANIKŰR INSPIRÁCIÓK

Sziasztok!

Fontos,hogy egy nő ápolt legyen:a szép haj,smink és az ízléses stílus mellett a kéz és köröm ápoltsága is elengedhetetlen,főleg a téli időszakban kimondottan nagy figyelmet kell szentelni ennek. Íme pár tipp,hogy téli manikűröddel is kitűnhess a hétköznapi szürkeségből.

EGY KIS CSILLOGÁS!
Ezt az ezüstös végű lakkozást egyáltalán nem nehéz elkészíteni,Egy egy pötty a körmök végére a kedvenc diszítőlakkodból (jelen esetben ez ezüst,hiszen így télies),majd miután az üveg száján lehúztad az ecsetről a felesleget,kezd a körömágy felé irányuló mozdulatokkal,kis ívben eldolgozni a csillámot.
Ha már ezüst,akkor króm!Ez a köröm egyáltalán nem visszafogott,szinte kiegészítőként funkcionál,épp ezért pár hozzáillő gyűrűvel és ruhatárad alapdarabjaival pont kiegészítik majd egymást.A festéssel sem kell bajlódnunk,a drogériákban könnyen hozzájuthatunk a különféle matricákhoz
Arany és (igen) ezüst,mi ez ombré?Miért ne?Megállja a helyét bármilyen szilveszteri buliban,és garantáltan figyelemfelkeltő ez az alkalmi viselet.Az ombré technika körömfestésnél egyszerű és mutatós,hát még ezekkel a színnekkel!
Személyes kedvenc,bár úgy gondolom ezt nehéz kivitelezni,az alapanyag beszerzése miatt is,csak ámulok és bámulok.
Egy szépen elkészített baby boomer(és is most nem a generációra gondolok)kis glitteres lakkal is képes téllies hatást kelteni,nem beszélve arról,hogy kifinomult és elegáns is egyben.A technika lényege,hogy a fehér szabad szélt összemossák a körömágy színével,így természetesebb összképet kapunk,nem úgy,mint a klasszikus francia esetében.
TÉLEN SE FÉLJÜNK A SZINEKTŐL!
Ne csak  fehéren vagy szürkében lássuk a világot ebben a hideg évszakban,a burgondi és a királykék kombinációja ahányszor csak ránézel,megmelengeti majd egy kicsit a szívedet,de külön külön is megállják a helyüket,Plusz,a matt hatású körmök is szuperül mutatnak!


Klasszikus téli kombináció a Tiffany kék és arany,de ezüsttel párosítva sem csalódunk majd a végeredményben.


ÜNNEPI MINTÁK NÉLKÜLI NEM TELHET EL EZ AZ IDŐSZSZAK!
Biztosan mindenki gyanítja,hogy miről van szó.Úgy,ahogyan a karácsony sem telhet el csúnya pulcsik nélkül,a téli körmökről sem hiányozhatnak az apró hópelyhek,cukorkák,ajándékok,festett égősorok és még sorolhatnám....Az alábbi alkotások között vannak egyszerűbbek és nehezek is,ezért ha magadnak csinálod,ne feledd,nem baj,ha elsőre nem sikerül,az alkotás öröme a lényeg (és miközben csinálod,folyamatosan fejleszted magad)!Ha pedig kedvenc körmösödet választod,menj biztosra és időben foglalj bála helyet.KELLEMES KÉSZÜLŐDÉST MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...