2016. november 23., szerda

THE BODY SHOP KARÁCSONY

Sziasztok!

Már alig egy hónap van karácsonyig,így egyre több helyen találkozhatunk a gyártók karácsonyi kollekciójával,többek között a The Body Shopnál,akik idén három különleges illatcsaládot is megalkottak a szezonra.
VANILIA CHAI
Talán az eddigi legkellemesebb karácsonyi illatot sikerült megalkotnia a márkának,ugyanis a vanília chai az otthon meleg illatát adja vissza.A tejes -krémes vaníliát fahéjjal,kardamonnal és barna cukorral fűszerezték,amitől egy igazán kellemes,hangulatos ünnepi illatot kapunk.A vanília csodás Madagaszkárról származik,ahol kézzel szedik a fűszert.
Az illatot habfürdő,testvaj,testápoló,testradír,gyertya,kézkrém,illóolaj,ajakbalzsam és csillámos testpermet formájában élvezhetjük.FAHÉJAS ALMA
Két éve találkozhattunk karácsonykor az édes cukormázas almával,melyet most felujított a márka és elkészítettte a fahéjas alma illatot,melyhez a finom sült alma illatát a fahéj és a fehér virágok aromájával kombinálta.Az alma  kellemes illatát hidegen sajtolt alpesi almamagolajból nyerik.
A termékek hasonló kiszerelelésben elérhetőek,mint a vanília chai illatnál

HAVAS ERDEI GYÜMÖLCS
A tavalyi sikeres havas gyümölcsös szilva után,idén az erdei gyümölcsök kaptak hangsúlyt,azaz a vörös áfonya,a málna,a fehér virágok és a praliné illatai keverednek a havas erdei gyümölcs termékeibe.A vörös áfonya Észak Amerikából érkezett a tégelyekbe.
Természetesen mindegyik illatból karácsonyi ajándékdobozok is készültek,így ha valaki nem tud dönteni melyiket válassza,akkor érdemes mindegyik illatot kipróbálni.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...