2016. november 9., szerda

THE BODY SHOP ÚJ ARC MASZK KOLLEKCIÓJA

Sziasztok!
Nemrégiben jelent meg a márka üzleteiben a legújabb arcmaszk kollekció.mely öt szuper és különleges arcápoló termékből áll.A kollekció darabjai mind 100%- ban vegetáriánus,teli vannak természetes alapanyagokkal,melyek gyönyörűvé varázsolják az arcbőrt.

A The Body Shop tól már megszokhattuk a minőségi arcápolási termékeket melyek most arcmaszkokkal egészültek ki.Az új kollekcióban találunk:
Amazoniai acai bogyós energizáló arcmaszkot
British Rose mélyhidratáló arcmaszkot
Etióp mézes mélytápláló arcmaszkot
Himalája tisztitó agyagos arcmaszkot
Kinai ginzeng és rizs revitalizáló arcmaszkot
Mindegyik arcmaszknak más más funkciója van,igy érdemes akár többet kipróbálni vagy kikérni a boltokban lévő eladók segitségét.A Kinai gingzeng és rizs revitalizáló arcmaszkját próbáltam ki,mely első használat után azonnal felfrissiti az arcot revitalizáló képességét,ugyanis enyhén bizsergeti az arcot.Mivel a termék parabéntől,parafintól,szilikontól és ásványi olajtól is mentes,így a legérzékenyebb bőr sem fog kipírosodni a krémtől.Az arcmaszkban található kinai ginzeng javítja a bőr tónusát és egyben revitalizálja is azt.A rizskivonat hidratálja és egészségesen ragyogóvá teszi az arcbőrt.Továbbá tartalmaz még Közöségi Kereskedelemből származó nicaraguai szezámolajat is,ami a bőr puhaságáért felel.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...