2016. november 29., kedd

TOO FACED SWEETHEARTS PIROSITÓ

Sziasztok!
A mai bejegyzésben a kollekcióm legkülönlegesebb darabját fogom Nektek megmutatni közelebbről,amit a barátnőmtől kaptam tavaly karácsonyra.
A TOO FACED SWEETHEARTS pirosítóról van szó,amibe egy netes nézelődésem során szeretem bele képek alapján.Nagyon vágyakoztam után,de azt hittem,sose lehet majd az enyém,mert ugyebár elég drága,olyan 30 -40$ között mozog az ára.Barátnőm ismerte ezen vágyam és karácsonyra meglepett vele,először el sem akartam hinni,hogy tényleg az enyém,és hogy ennyire figyelmes barátnőm van.

Három árnyalatban érhető el ebből a pirosítóból:egy barnásabb,egy barackos és egy élénkebb rózsaszín. Nekem az utóbbi nyerte el a tetszésem,ami a SOMETHING ABOUT BERRY nevet viseli.
A küllem hihetetlenül szép,szív alakú papirdobozba rejlik 5,5 grammnyi pirosító,ami rengeteg,szerintem sose leszek képes elhasználni ekkora mennyiséget.Ez a papir megoldás nem éppen a kedvencem,elég sérülékeny lehet,utazáshoz semmiképp nem merném ajánlani,de lehet,csak én féltem túlságosan
Egy égetett pirositóról beszélünk,ami ennek köszönhetően rettentően pigmentált és három különálló színből tevődik össze.A színeket külön -külön és együttesen is lehet használni,így mondhatni,hogy négy színünk van.
A termék telis- tele van csillámokkal,de tényleg,így aki nem szereti az ilyen csillogást,annak nem lehet jó választás.Érdekes,hogy az arany és ezüst csillámok is megtaláhatóak benne .Highligter használatát teljesen el is lehet felejteni mellette,
A bal oldali szín egy visszafogottabb mályvás rózsás szín,ami talán a legkevésbé csillámos a három közül.Picit szaténfényű inkább,mint csillámos,de itt- ott megtalálható benne néhány ezüst csillám is.
A középső szín egy nagyon szép barackos rózsaszín árnyalat temérdek arany csillámmal.Ez a legcsillámosabb.
A jobb oldali a legerőteljesebb,igazi pink árnyalat ezüst csillámokkal.
Én ez a pirosítót a három színt keverve szoktam használni,nekem így tetszik.Nagyon kell vele vigyázni,hisz könnyű bohóc hatást elérni vele,elég csak az ecsetet nagyon finoman bele
belemártani és a kellő mennyiség máris az ecseten van
Összességében egy elég drága termékről beszélünk,ami nagyon csillogó és nagyon tartós.Szuper termék,de nem tartom kizártnak,hogy az olcsóbb kategóriában is található ehhez hasonlóan jó darabok,hisz az Essence és az I heart makeup is piacra dobot ilyen aranyos csomagolású pirosítókat.Az viszont biztos,hogy ez a termék ad egy pici luxusérzetet,jól esik ránézni,használni és a minősége is kifogástalan. Különleges alkalmakkor kerül általában az orcáimra,hisz ez egy nagyon különleges és minőségi darab.
Engem meggyőzött!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...