2016. december 20., kedd

007 FOR WOMEN II

Sziasztok!

Tavaly tavasszal jelent meg a 007 illatok első női verziója.Idén új illattal bővült a portfólió,mely tovább gazdagítja a James Bond illatok során.Az első női bevezetés a titokzatos Bond nőt hivatott kifejezni,megragadva báját,értelmét kalandvágyát.

AZ ARC
Akárcsak a 007 for Women,esetében most is Caterina Murino kelti életre 007 for Women 2.Azzal,hogy Casino Royal cimű filmben eljátszotta Solange szerepét bizonyította,hogy képes megformálni az erős és intrikus modern Bond nő portréját.
Tökéletes képviselője a 007 női illatainak is.

AZ ILLAT

007 FOR WOMEN 2 egy friss,nappali illattal egészíti ki a kalaszikus és titokzatos esti illatot,a 007 for Woment. A keleties virágos karakter egy könnyedebb,de igazán nőies illatot takar virágos befejezéssel.Az exkluzív összetevők megtestesítik a Bond nő esszenciáját,megragadják egyedülálló szépségét,intelligenciáját és varázslatos karizmáját.Kifinomult llat rózsaszin frézia bársonyos elegyével nyit,melyet a királyi málna tesz teljessé.
A feketeribizli gyümölcsös karakterét a rózsaszín leander és a gardenia virágos jegyei gazdagítják.A teljes kompoziciót pedig a gyönyörű Baccara Rózsa öleli körül.Az alapjegyben a vanília és a selymes pézsmás jegyek dominálnak melyet az elegáns cédrusfa és a bőr jegyei egészítenek ki.

CSOMAGOLÁS
A 007 for Women 2 üvegénél visszatér az első illatból jó ismert gyémánt motívum,mely most áttetsző színben tündököl,a rejti magában a rózsaszín elixirt. Az üveg formája ugyanazt a kaleidoszkópikus hatást kelti,mint a portfólió korábbi darabja.A 007 for Women 2 doboza halvány rózsaszín árnyalatot kapott,melyet az ikonikus 007 logó díszít.

VÉLEMÉNY

A parfüm a csomagolását tekintve nagyon emlékeztet az elődjére,talán annyi csak a különbség,hogy mig az fekete üveget kapott,a 007 for Women 2 parfümé átlátszó.A formája és a csomagolása még mindig tetszik,jó hogy ezen nem igazán változtattak,csak egy kicsit újragondolták.Az illat karaktere is megmaradt a már elkezdett úton:finom,kellemes és igazán nőies,azonban nem tolakodó,a pézsma jegyek viszont hangsúlyosak benne.

Tartósságát tekintve közepesnek mondanám,ha egész nap szeretnék intenzíven érezni az illatát,akkor bizony legalább kétszer használnunk kell.Nagyon vagány nőies illat,amit tudni kell viselni,viszont nagyon sokoldalú.Hétköznapra is tökéletes választás,viszont az illatot inkább alkalmakra,találkozóra esetleg bulira ajánlanám elsősorban,Aki az elődjét,007 FOR WOMENT kedvelte,annak biztosan ez az illat is elnyeri majd a tetszését.

A TERMÉK ELÉRHETŐ A NOTINO.HU WEBOLDALON.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...