2016. december 22., csütörtök

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLET PASIKNAK

Sziasztok!

Karácsony táján a legtöbb fejtörést talán az okozza,milyen ajándékkal  is lepjük meg a szeretett férfiakat környezetünkben.Sokszor még ők maguk sem tudják,minek örülnének a legjobban,így nem könnyítik meg a dolgunkat,ám létezik néhány egyszerű megoldás,ami szinte mindenki számára beválhat.

Az ajándékozásban természetesen a legfontosabb,hogy elsősorban az illető ízlését,személyiségét,és stílusát vegyük figyelembe.Ha ismerjük a hobbiját,kedvenc szabadidős tevékenységét,annak megfelelően válaszunk ajándékot,ha pedig tudjuk,miért is rajong igazán,egy ahhoz kapcsolódó tárgyat keressünk(pl Star Wars os pulover).Ám megeshet,hogy mégsem vagyunk ennyire szerencsések,ez esetben jöhetnek az aduászunk.
Fontos,hogyha ezek mellett döntünk,olyan dologgal lepjük meg az illetőt,ami egy kicsit különleges és stílusos,hogy érződjön,foglalkoztunk vele és szívből adjuk azt a tárgyat.
Az ajándékválasztásban az is lényeges szempont,hogy férfiak jobban szeretik a hasznos,praktikus dolgokat,amelyeket akár minden nap tudnak használni.
ITALKÜLÖNLEGESSÉG
A férfiak többsége nem veti meg néhanapján az alkoholtartalmú italok fogyasztását,ám nem biztos,hogy gyakran megengednek maguknak egy -egy drágább vagy különlegesebb fajtát.
Az üzletekben rengeteg italcsomagot lehet kapni-például többféle ízű pálinkaválogatást kis üvegben,némelyikhez még extra pohár is jár.Persze ezt is csak mértékkel!

KARÁCSONYI PULCSI
Egy téli kötött ruhadarab amellett,hogy nagyon hasznos ebben a hideg időben,kifejezetten férfias is lehet,azonban ha az illető még a humort is értékeli,meglephetjük egy viccesebb karácsonyi pulóverrel is.

SPORTESZKÖZ
Mi már lehetne jobb választás egy sportszerető férfinak,mint valamilyen eszköz,aminek a segítségével könnyebben gyakorolhat a kedvenc hobbiját.A legegyszerűbb megoldás talán egy kézi súlyzókészlet,digitális sportkaróra vagy egy futáshoz való,karra erősíthető telefontartó lehet,de szerencsére ezen a téren a lehetőségek végtelenek.

PÉNZTÁRCA
Bár a klasszikus ajándék,azt nem mondhatjuk rá,hogy nem hasznos.Pénztárca mindenkinek szüksége van egy minőségi,bőrből készült darab pedig igazán férfias lehet

KARÓRA
Szintén egy klasszikus ajándék,ám karórákból sohasem lehet elég senkinek,ráadásul egy ízlésesen megválasztott példánnyal  pedig nehéz mellőzni.
FEJHALLGATÓ
Egyszerű ötlet,ám a fejhallgatók nagyon hamar tönkremennek,így mindig szükség lehet az utánpótlásra.Karácsonyra azonban egy stílusosabb,márkásabb,drágább darab dukál,amely remélhetőleg egy kicsivel tovább fog kitartani.
DVD
Kísérőajándékként jó választás lehet néhány pasisabb témáról szóló film vagy sorozat,mint például a Wall Street farkasamStar Wars,és a24,hiszen mindenkinek szüksége van kikapcsolódós estékre.

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...