Ugrás a fő tartalomra

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLET PASIKNAK

Sziasztok!

Karácsony táján a legtöbb fejtörést talán az okozza,milyen ajándékkal  is lepjük meg a szeretett férfiakat környezetünkben.Sokszor még ők maguk sem tudják,minek örülnének a legjobban,így nem könnyítik meg a dolgunkat,ám létezik néhány egyszerű megoldás,ami szinte mindenki számára beválhat.

Az ajándékozásban természetesen a legfontosabb,hogy elsősorban az illető ízlését,személyiségét,és stílusát vegyük figyelembe.Ha ismerjük a hobbiját,kedvenc szabadidős tevékenységét,annak megfelelően válaszunk ajándékot,ha pedig tudjuk,miért is rajong igazán,egy ahhoz kapcsolódó tárgyat keressünk(pl Star Wars os pulover).Ám megeshet,hogy mégsem vagyunk ennyire szerencsések,ez esetben jöhetnek az aduászunk.
Fontos,hogyha ezek mellett döntünk,olyan dologgal lepjük meg az illetőt,ami egy kicsit különleges és stílusos,hogy érződjön,foglalkoztunk vele és szívből adjuk azt a tárgyat.
Az ajándékválasztásban az is lényeges szempont,hogy férfiak jobban szeretik a hasznos,praktikus dolgokat,amelyeket akár minden nap tudnak használni.
ITALKÜLÖNLEGESSÉG
A férfiak többsége nem veti meg néhanapján az alkoholtartalmú italok fogyasztását,ám nem biztos,hogy gyakran megengednek maguknak egy -egy drágább vagy különlegesebb fajtát.
Az üzletekben rengeteg italcsomagot lehet kapni-például többféle ízű pálinkaválogatást kis üvegben,némelyikhez még extra pohár is jár.Persze ezt is csak mértékkel!

KARÁCSONYI PULCSI
Egy téli kötött ruhadarab amellett,hogy nagyon hasznos ebben a hideg időben,kifejezetten férfias is lehet,azonban ha az illető még a humort is értékeli,meglephetjük egy viccesebb karácsonyi pulóverrel is.

SPORTESZKÖZ
Mi már lehetne jobb választás egy sportszerető férfinak,mint valamilyen eszköz,aminek a segítségével könnyebben gyakorolhat a kedvenc hobbiját.A legegyszerűbb megoldás talán egy kézi súlyzókészlet,digitális sportkaróra vagy egy futáshoz való,karra erősíthető telefontartó lehet,de szerencsére ezen a téren a lehetőségek végtelenek.

PÉNZTÁRCA
Bár a klasszikus ajándék,azt nem mondhatjuk rá,hogy nem hasznos.Pénztárca mindenkinek szüksége van egy minőségi,bőrből készült darab pedig igazán férfias lehet

KARÓRA
Szintén egy klasszikus ajándék,ám karórákból sohasem lehet elég senkinek,ráadásul egy ízlésesen megválasztott példánnyal  pedig nehéz mellőzni.
FEJHALLGATÓ
Egyszerű ötlet,ám a fejhallgatók nagyon hamar tönkremennek,így mindig szükség lehet az utánpótlásra.Karácsonyra azonban egy stílusosabb,márkásabb,drágább darab dukál,amely remélhetőleg egy kicsivel tovább fog kitartani.
DVD
Kísérőajándékként jó választás lehet néhány pasisabb témáról szóló film vagy sorozat,mint például a Wall Street farkasamStar Wars,és a24,hiszen mindenkinek szüksége van kikapcsolódós estékre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő
Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő
Jutalmazd meg magad egy …

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodta…

ÚJ SZÉPSÉGESZKÖZ SZILIKONOS SMINKSZIVACS

Sziasztok!

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!


Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb
a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket.

BLENDER
Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.


Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítás, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Honkongból. Megalkották a szilikon szivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai  mivel nincsenek pórusai, amibe megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a MOLLY COSMETICS nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a web…