2016. december 24., szombat

SZUPER BEAUTY AJÁNDÉKOK

Sziasztok!

Sokszor fogjuk a fejünket,amikor sorra vesszük szeretteinket és kitaláljuk,mivel is lepjük meg őket karácsonyra.
A beauty ajándékokban az a legjobb,hogy milliónyi lehetőség van,amit el tudunk lőni,hiszen márkák százaival van dolgunk,bőven van miből válogatni.Online szinte minden el is érhető webshopoknak köszönhetően,igy tolongani sem kell a drogériák polcai előtt!

MATT METÁL MATT RÜZSOK

Nem régiben egy egész cikket szenteltem ezeknek a termékeknek.Itthon a Milani webshopjában  találtok csak elérhető darabokat,azok viszont gyönyörűek ( megsúgom,nagyon tartósak is)! Amore Mattalics Lip Creme néven találjátok meg öket a MILANI oldalon,5 mesés árnyalatban,amelyeknek bárki örülne.

A Milani oldalán maradva spóroljunk a postaköltségen a normál matt rúzsokat is érdemes szemügyre venni!Gyönyörűek az árnyalatok és anélkül viselhetjük őket egész nap,hogy száritanának.

BLISHED NUDES PALETTA

A Maybelline idén dobta piacra ezt a palettát,ami azért lehet remek meglepetés sminkelni kedvelő barátnőknek,mert nagyon nőies,mellette télies,világos szineket tartalmaz.

TRANSZPARENS PÚDER
Minden nő tudja,hogy a megfelelő púder napközben sokszor életmentő,igy miért ne ajándékoznál egyet te is?Az átlátszó,úgynevezett transzparens púderrel nem lőhetsz mellé,hiszen nem kockáztatsz egy esetleges rossz árnyalattal.Az Avon előrukkolt eggyel,megéri rá vetni egy pillantást,hiszen bárhonnan elérhető.

HAJFORMÁZÓ ESZKÖZÖK

Ha egy kicsit többet szánsz rá és tudod,hogy régóta áhitozik hajvasalóra kúpvasra vagy bármilyen hajformázó eszközre,akkor a MyBeautyTools oldalán nézz szét,az egy Kánaán ebből a szempontból!Finoman azért érdeklődd meg,hogy nagyjából mi a barátnőd elképzelése,ne rossz terméket vásárolj ennyi pénzért!

NESZESSZEREK
Ennek mindenki örül,mert ebből sosem elég!Rengeteg méretben kapható,de a legjobb,hogy megannyi minta közül választhatunk az ajándékozottnak,igazán hozzáillőt tudunk igy találni.Ha viszont egészen egyedit szeretnétek,ajánlom a magyar HANA márkát!Hogy miért?Kattintsatok az oldalára és rögtön megértitek majd!
Ezek nagyon általános és mindenki által kedvelhető ötletek,hogy biztosan ne lőjetek mellé.Ha mégis személyesen szeretnétek megvenni,vigyétek magatokkal a megajándékozandó személyt is és válogassatok közösen!Annak is megvan a maga varázsa,egy csajos délutánra pedig mindenki igent mond!

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...