2016. december 6., kedd

TÉL BODITÓ ILLATAI

Sziasztok!
A parfüm mindig kiváló karácsonyi ajándék,és persze saját magadat is mindig jobb kedvre hangolhatod egy finom,új illattal.
HUGO BOSS BOSS JOUR POUR FEMME
A Hugo Boss parfümjét a reggeli napsugarak ihlették,így kevés dolog van,amire ebben a borongós időben nagyobb szükséged lehet.A zöld citrom mellett virágok,borostyán és a nyírfa illata is megjelenik a parfümben,amit a modern nőnek terveztek,aki minden reggel tudja,hogy mit akar,és olyan illatot keres,ami inspirálja a tervei megvalósításában.
Ha úgy érzed,éppen ez a kis lendület és vidámság az,amire a nehezebben induló reggeleken szükséged van,vagy téged még a reggeli sötét sem állhat meg a lendületedben,és olyan parfümöt keresel,ami képes tartani a tempót,akkor rátaláltál az illatodra.
CALVIN KLEIN BEAUTY
Diszkrét,kifinomult illat az érettebb hölgyek számára.Tökéletes választás,ha például az anyukádnak,nővérednek keresel ajándékot,vagy ha csak egy olyan illatot keresel,amivel elmondhatod,hogy valaki a tiszta szeretetet jelenti neked:a jázmin és a cédrusfa,valamint az ambrette egzotikus tónusa ugyanis pontosan ezt a meleg,meghitt érzetet kelti.
Bár az illat visszafogott,nem hivalkodó,mégis van benne egy leheletnyi kacérság,játékosság.és ugyan nem tolakodó,mégis biztos,hogy viselőjére emlékezni fognak,ha valahol megjelenik.
DOLCE &GABBANA LIGHT BLUE
A finom,könnyű parfüm fő összetevője a szicíliai citrom,így ha valakit ezzel a parfümmel lepsz meg,gyakorlatilag csak egy gombnyomásra lesz attól,hogy a hideg,borongós télből a napsütötte tengerpartokra varázsolja magát gondolatban.
Kiváló választás azoknak,akik szeretnek szabadon élni,nem félnek a kihívásoktól,és állandóan pezsegnek,de ha a tél kissé le is lassít,ez a parfüm akkor is energiát és vidámságot hozhat a mindennapjaidba.
BEYONCE HEAT RUSH
A népszerű énekesnő legalább annyira népszerű illata a vérnarancs aromájával pontosan azt tesz,amit a neve is ígér:egy pillanat alatt felforóssítja körülötted a levegőt!Érett meggy,lágy golgotavirág,elegáns orchidea,egzotikus mangó és sugárzó hibiszkusz kavalkádja érződik az illatban,melyek érzéki pézsma,fényűző tikfa és ámbra illatában záródnak le.
Ha a hideg időben egy kis melegséget keresel,akkor ez a parfüm felforralja a véredet.és másokban is felébresztheti a vágy tüzét.Szinte kötelező az energikus és sikeres nőknek,akik érzéki oldalukat is hangsúlyozni szeretnék.
GUESS GUESS
A javíthatatlan romantikusnak,az örök szerelem híveinek,azoknak,akik nem félnek bevallani,hogy karácsonykor romantikus filmeket néznek:ez a parfüm bájos megkapó illatával pontosan nekik készült.
A frézia,bazsarózsa és magnólia bódító illata pompásan illik a lédús őszibarackéhoz,a frissítő zöld almáéhoz és a mandarinéhoz.Ennek a parfümnek már az üvegcséje is rabul ejti majd azokat,akik értékelni tudják a szép dolgokat,az illata pedig éppen olyan,mintha csak a romantikus lelkek álmai szerint készült volna.
KELSEY BERWIN OSMOND DE NOIR
Mindenből csakis a legjobb került ebbe a parfümbe,ezért is illik annyira tél tisztasághoz.Ugyanakkor a kiváló minőségű alapanyagokból előállított illatok egy szippantással képesek felülemelni téged a téli szürkeségen,kizökkentenek a mindennapi rutinból,és valami újat,pezsgőt,ugyanakkor elegánsat hoznak a mindennapjaidba,miközben nem áll tőlük távol a romantika sem.
A Kelsey Berwin luxusparfümök rendkívül eredetiek,szokatlanok,tele vannak szabadsággal,kötetlenséggel és tisztasággal.Ha olyan parfümöt keresel,ami magabiztosságot sugall,akkor ez lesz számodra a tökéletes választás.

Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...