Ugrás a fő tartalomra

TÉLI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK

Sziasztok!

Sokunknál már jóval karácsony előtt kedve támad kidekorálni a lakást különféle díszekkel,ám nincs is jobb azoknál a dekorációs elemeknél,amelyeket mi magunk készítünk.Bár az alábbi néhány ötlet többségéhez nincs szükség különösebb kézügyességre,legalább olyan jó érzés lesz rájuk nézni,minha valódi műalkotásokat kreáltunk volna.

GYERTYATARTÓK
A gyertyák hozzátartoznak a télhez és a karácsonyhoz,éppen ezért nem lehet elsíklani felettük,mikor dekorációról van szó,különleges gyertya gyertyatartókkal pedig még hangulatosabban mutatnak.Mindössze egy befőttesüvegre,madzagra,néhány zöld ágra,termésre és esetleg ragasztópisztolyra lesz szükséged hozzá,hogy biztosan ne csússzanak el a dísszek az üvegben.GYERTYA DEKORÁLÁSA

Magukat a gyertyákat is lehet különféle módon dekorálni: a viaszhoz keverhetsz csillámport,madzaggal hozzáerősíthetsz néhány fahéjrudat(akár azokra is szórhatsz egy kevés csillámport)vagy dekorspray -vel befújhatod ombre hatásúra.FÉNYFÜZÉR MÁSKÉPP
Ha meguntad a fényfüzér felhelyezésével járó szenvedést,csak fogj egy kosarat és tedd bele a füzért néhány toboz és esetleg egy két fenyőág kíséretében.A kosár fülére köss egy piros masnit,hogy még barátságosabban nézzen ki!

DEKORÁCIÓ ÜVEGBEN
Nagyon hangulatosnak tudnak lenni a különböző üvegekbe,tálakban,palackokba,boros vagy koktélos poharakba halmozott tárgyak.Nem kell bonyolult műalkotásokra gondolni:csupán néhány fenyőágról,tobozról,gömbdíszről és fényfüzérről van szó.
Ha belevinnél egy kis kézügyességet és kicsivel több fantáziát,akár készíthetsz egy üvegbe zsúfolt" téli tájképet"ehhez egy kevés mohára,vattára és néhány pici fenyőfára lesz szükséged,amit úgy
 rendezel el,mintha egy havas hegyoldal kis részlete lenne.Ugyanezt akár hógömbként is megcsinálhatod.

FESTETT BEFŐTTESÜVEGEK
Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a befőttesüvegek,mint dekorációs elemek,megfestve gyertyát kekszet vagy akár ajándékot is rakhatsz bele valaki számára.A kopott hatást csíszolópapírral érheted el.

FAÁGAK
Igazán télies hatást tud kelteni néhány,fehér szürke vázába,palackba helyezett,fehér dekorációs elemekkel díszitett faág.Ha fenyőágat választasz,azt feldíszítheted úgy,mintha egy mini karácsonyfa lenne.
HÓPELYHES KOCKA
Csupán néhány fakockára,festékre és fehér papírból,kartonból kivágott hópelyhekre lesz szükséged,amit egyszerűen csak rá kell ragasztanod a kocka egyik oldalára.Természetesen másfajta mintákat is használhatsz,például mikulássapkát,fenyőfát vagy csillagot.
TÁBLÁK KOCKBÓL
Ehhez az ötlethez egy kicsivel több kézügyességre lesz szükséged.Miután összebarkácsoltad magát a táblát(hátul támaszd meg két léccel),fesd le a kívánt színnel és csíszolópapírral dörzsöld át,hogy kopott hatást kapjon.Ezután írj rá valami rövid idézetet,vagy ragasz rá néhány faágat,hópelyhet és madzaggal lógass rá képeket!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő
Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő
Jutalmazd meg magad egy …

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodta…

ÚJ SZÉPSÉGESZKÖZ SZILIKONOS SMINKSZIVACS

Sziasztok!

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!


Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb
a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket.

BLENDER
Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.


Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítás, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Honkongból. Megalkották a szilikon szivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai  mivel nincsenek pórusai, amibe megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a MOLLY COSMETICS nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a web…