2016. december 14., szerda

TÉLI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK

Sziasztok!

Sokunknál már jóval karácsony előtt kedve támad kidekorálni a lakást különféle díszekkel,ám nincs is jobb azoknál a dekorációs elemeknél,amelyeket mi magunk készítünk.Bár az alábbi néhány ötlet többségéhez nincs szükség különösebb kézügyességre,legalább olyan jó érzés lesz rájuk nézni,minha valódi műalkotásokat kreáltunk volna.

GYERTYATARTÓK
A gyertyák hozzátartoznak a télhez és a karácsonyhoz,éppen ezért nem lehet elsíklani felettük,mikor dekorációról van szó,különleges gyertya gyertyatartókkal pedig még hangulatosabban mutatnak.Mindössze egy befőttesüvegre,madzagra,néhány zöld ágra,termésre és esetleg ragasztópisztolyra lesz szükséged hozzá,hogy biztosan ne csússzanak el a dísszek az üvegben.GYERTYA DEKORÁLÁSA

Magukat a gyertyákat is lehet különféle módon dekorálni: a viaszhoz keverhetsz csillámport,madzaggal hozzáerősíthetsz néhány fahéjrudat(akár azokra is szórhatsz egy kevés csillámport)vagy dekorspray -vel befújhatod ombre hatásúra.FÉNYFÜZÉR MÁSKÉPP
Ha meguntad a fényfüzér felhelyezésével járó szenvedést,csak fogj egy kosarat és tedd bele a füzért néhány toboz és esetleg egy két fenyőág kíséretében.A kosár fülére köss egy piros masnit,hogy még barátságosabban nézzen ki!

DEKORÁCIÓ ÜVEGBEN
Nagyon hangulatosnak tudnak lenni a különböző üvegekbe,tálakban,palackokba,boros vagy koktélos poharakba halmozott tárgyak.Nem kell bonyolult műalkotásokra gondolni:csupán néhány fenyőágról,tobozról,gömbdíszről és fényfüzérről van szó.
Ha belevinnél egy kis kézügyességet és kicsivel több fantáziát,akár készíthetsz egy üvegbe zsúfolt" téli tájképet"ehhez egy kevés mohára,vattára és néhány pici fenyőfára lesz szükséged,amit úgy
 rendezel el,mintha egy havas hegyoldal kis részlete lenne.Ugyanezt akár hógömbként is megcsinálhatod.

FESTETT BEFŐTTESÜVEGEK
Az utóbbi időben egyre népszerűbbek a befőttesüvegek,mint dekorációs elemek,megfestve gyertyát kekszet vagy akár ajándékot is rakhatsz bele valaki számára.A kopott hatást csíszolópapírral érheted el.

FAÁGAK
Igazán télies hatást tud kelteni néhány,fehér szürke vázába,palackba helyezett,fehér dekorációs elemekkel díszitett faág.Ha fenyőágat választasz,azt feldíszítheted úgy,mintha egy mini karácsonyfa lenne.
HÓPELYHES KOCKA
Csupán néhány fakockára,festékre és fehér papírból,kartonból kivágott hópelyhekre lesz szükséged,amit egyszerűen csak rá kell ragasztanod a kocka egyik oldalára.Természetesen másfajta mintákat is használhatsz,például mikulássapkát,fenyőfát vagy csillagot.
TÁBLÁK KOCKBÓL
Ehhez az ötlethez egy kicsivel több kézügyességre lesz szükséged.Miután összebarkácsoltad magát a táblát(hátul támaszd meg két léccel),fesd le a kívánt színnel és csíszolópapírral dörzsöld át,hogy kopott hatást kapjon.Ezután írj rá valami rövid idézetet,vagy ragasz rá néhány faágat,hópelyhet és madzaggal lógass rá képeket!


Nincsenek megjegyzések:

JEFFREE STAR X MANNY MUA KOLLABORÁCIÓJA

Sziasztok! Jeffree Star és Manny Gutierrez neve már szinte az egész világon ismert. A két beauty blogger eddig is jó barátságban volt...