2016. december 12., hétfő

YVES ROCHER SEXY PULP SZEMPILLASPIRÁL

Sziasztok!

Valószínűleg mindenki számára ismerősen cseng az Yves Rocher termékcsalád neve.Ebben a cikkben most a Sexy pulp névre keresztelt szempillaspirált fogom bemutatni nektek.

Korábban is használtam már a termékeiket,több fajta tusfürdőt,dezodort,krémet,de a smink termékeik eddig valahogyan kimaradtak a sorból.Most került kezembe az egyik szempillaspiráljuk,melyet izgatottan bontottam ki,hogy végre kipróbálhassam.Magasak az elvárásaim vele szemben,hiszen Yves Rosher terméket tartok a kezemben.

Talán az egyik legfontosabb lépés a sminkelés során a szempillaspirál használata,hiszen egy csábos tekintet igenis felkelti a figyelmet,így nagyon is számít,hogy milyen spirállal koronázzuk meg sminkünket,legyen szó akár egy buliról vagy csak a hétköznapi megjelenésről.
Nézzük a külcsínt!
Nagyon tetszik,hogy a termék védőfóliával ellátott,így nem fogják előttem hatszázan kinyitni,hogy megnézzék,és mire megvesszük már kiszárad..9ml -es kiszerelés,egyszerű,mutatós,csajos.Számomra az exkluzivitást emeli,hogy a termékeiket csak márkaboltokban lehet megvásárolni,nem kapható bárhol,az üzleteik nagyon igényesek és kellemes bennük elidőzgetni.
A tubus jól kézbe fogható,kényelmesen használható,szerencsére a dúsító hatást nem próbálták illusztrálni,azzal,hogy irreálisan vastag és nagy tubust készítettek,hozzá,amit alig lehet megfogni.Na de nézzük a lényeget.Ami egyből szembetűnik,hogy az állaga nagyon krémes,nem túl sűrű kátrányszerű.A kefe többféle hosszúságú sörtéből áll,amit én kifejezetten szeretek,mert a szemzugban sokkal könnyebben elérhetjük  az apró szálakat.Könnyű a felvitele,abszolút egyenletesen oszlik el a pillákon,nem hagy csomókat,darabokat.Gyorsan megszárad,és teljesen természetes érzést kölcsönöz.Reggel használtam és kellemes csalódás volt,hogy a nap folyamán sem pergett le,nem lett tőle kőkemény a szempillám,és nem tört le,ahogy megdörzsöltem a szemem. Kíváncsi voltam,hogy mennyire könnyű eltávolítani.Kétféle lemosóval próbáltam ki,a saját termékeik közül választottam egyet (olajos,kétfázisú sminklemosó) valamint egy micellás vizet.Mindegyikkel könnyen eltávolítható volt,a saját lemosóval kicsit jobb eredményt a bőröm,de a szememet gyakran irritálják a szemfestékek.Itt nem tapasztaltam,így megkockáztatom,hogy érzékeny bőrűeknek is kiváló lehet.
 Elmondhatom,hogy szinte teljesen elégedett voltam vele,egyetlen egy dolgot tudnék mondani,ami nem is negatívum igazán.Annak ellenére,hogy dúsító szempillaspirál,nem feltétlen választanám egy bulihoz.Igaz nem is extrém dúsító,vagy parti szempillaspirálként kínálják. Nem dúsít akkora arányban,mint amit egy bulihoz elvárna az ember.
Összességében megfelelt az elvárásaimnak,nagyon szívesen használom a hétköznapokban,rendkívül kényelmes és észrevehetetlen,úgy hogy közben kiemeli a szempillákat és hozzájárul a szépségünkhöz és a jó megjelenéshez,nem csak a ruha tud öltöztetni.

Bátran ajánlom mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...