2016. december 27., kedd

ZIAJA ENZIMES, SZENZITÍV BŐRRADÍR

Sziasztok!

Nagyon sok jót hallottunk már a ZIAJA termékcsaládról,és most szerencsém kipróbálni az egyik csúcsminőségű terméküket,méghozzá egy olyan bőrradírt,kifelyezetten  érzékenybőrüeknek fejlesztettek.

Mi is az a ZIAJA?

Amit érdemes tudni a termékcsaládról,hogy 100% ban természetes alapanyagokat használnak,nem végeznek állatkísérleteket,ami szerintem a mai világban sok felhasználónak feltétel a termék megvásárlása során,számomra is fontos tényező,ezért már jár a egy jó pont a ZIAJÁNAK.
Termékeikben ötvözik a modern technológiát a gyógynövények és természetes alapanyagok erejével.Szintén pozitívum,hogy minőségi készítményeiket,elérhető áron kínálják a fogyasztóknak s törekednek arra,hogy minél szélesebb körben jusson el a "nagyközönséghez".Kínálatukban megtalálható minden,ami a mindennapi tisztálkodás és bőrápolás során szükséges lehet.Bőrgyógyászatilag tesztelt termékcsalád.
Első kézbevételnél kicsit meglepődtem,hogy csak 60- ml es kiszerelésben érhető el.Hozzászoktam a bőr és arcradiroknál a 150 -200 ml es kiszereléshez,viszont a használat során rácáfolt kis méretére,mert egy borsónyi bőven elegendő belőle,egy használat alkalmával.A csomagolás egyszerű,praktikus,könnyen használható,minden információ megtalálható rajta,ami igazán fontos.
Nézzük a tartalmat!

Állaga áttetsző gél jellegű,de nem túl sűrű,nem ragacsos.Bőrradír lévén szemcsékre számítunk,de ebben ezt nem igazán fedeztem fel benne csak apró pöttyöt,nincs tele szemcsékkel,mint a tipikus radír.Ez számomra kicsit hiányzik,még ha nem is lenne annyira sűrűn szemcsés,mint egy átlagos radír,de ennél több dörzsit vártam.A használati utasítás szerint 5- 10 percig kell masszírozni a kezelni kívánt felületet.Szerintem nem vagyok vele egyedül,aki jobban szereti az olyan termékeket,melyekkel nem kell hosszú percekig vesződni.

Igaz a leírásban szerepel,hogy elegendő hetente 1 -2 alkalommal használni,így azért belefér egy alaposabb arctisztítás.A készítmény valóban teljesen illatmentes,és nem hagy ragacsos érzetet a bőrön,amit nagyon szeretek,mert eleve zsírosabb a bőröm a kritikus területeken,mint például az orr és áll,homlok környékén.Használat után könnyen lemosható,nagyon puhává és kellemes tapintásúvá varázsolja az arcbőrt.Érdemes utána egy könnyű hidratáló krémet használni,szárazabb bőrűeknek  okozhat húzódó érzést.Teszteltem úgy is,mint átlagos arclemosót.Sminkelés előtt áttisztítottam vele az arcomat,remekül lehoza a szennyeződéseket,valamint jobb tapadási felületet biztosított a smink felviteléhez.
Összességében elégedett voltam a ZIAJA készítményével.Nem találtam olyan hiányosságot,mint amit egy hagyományos arcradír ne adott volna meg,sőt valamilyen szinten kiméletesebbnek is találtam,mint a szemcsés bőrradírok.
A TERMÉK MEGTALÁLHATÓ A NOTINO.HU WEBÁRUHÁZBAN!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...