2017. január 4., szerda

ALAPOZÁS RÁNCTALANITÁS EGYSZERRE AZ EUCERINTŐL

Sziasztok!

Az alapozás a sminkelés kiinduló pontja,egyben sarkalatos kérdés is,mert nehéz megtalálni hozzá a tökéletes terméket.Az alapozással nemcsak eltüntethetjük a bőrhibákat,karikákat,de a bennük található összetevőknek köszönhetően fiatalítjuk is az arcunkat.Ma már ezt egyre több alapozó tudja,de olyan krémek is léteznek,amelyek az alapozás mellett különböző bőrproblémákra is megoldást kinálnak ráncokra,aknéra,pigmentfoltokra.Az Eucerin elsők között alkotta meg a ránctalanító hatással felvértezett CC krémet,az EUCERIN HYALURON FILLER ráncfeltöltő színezett nappali CC krémet.
Szerenéd,ha az arcápolód küzdene a ráncok ellen,de egyben alapozóként tökéletes fedést és kiváló sminkalapot biztosítana?Az elképzeléssel nem vagy egyedül,ezért az Eucerin szakemberei hosszú,komoly kutatás és innovatív technológia eredményeként elkészítették a Hyaluron Filler ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet.A krémet,amely a BB krémek fedő hatását a hatékony ránctalanító krémek erejével ötvözi.
A modern sminkek világában az igazán hatékony alapozóknak egyszerre kell megfelelniük a következő igényeknek:tökéletes alapot adjon a sminkeléshez,ne tömítse el a pórusokat,nyújtson megoldást a bőrproblémákra,legyen természetes hatású.Elvárás továbbá,hogy az alapozónk megfelelően illeszkedjen bőrünk színéhez,árnyalatához,és hogy megfelelően védjen a napsugárzás,valamint a környezetszennyezés káros hatásai ellen.Az Eucerin legújabb terméke egyszerre teljesíti ezeket a feltételeket.
Az Eucerin Hyaluron Filler ráncfeltőltő színezett nappali CC arckrém egyedülállóan sokoldalú és univerzális.A BB krém finomított továbbfejlesztett változata könnyed fedését biztosít,kiegyenlíti a bőrhibákat,igy az arcbőr egységesebb és egyenletesebb lesz,a bőr kisimulhat és sugárzóvá válik.Hialuronsavval és szaponinnal gazdagított magas hatékonyságú formulája stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését,és még a legmélyebb ráncokat is láthatóan feltölti belülről.Ezen felül a benne lévő színpigmentek javítják a bőr tónusát,így azonnal egységes,friss külsőt eredményeznek.
Az Eucerin Hyaluron Filler ráncfeltöltő színezett nappali CC arckrémet hihetetlenül könnyű felvinni,így egyetlen mozdulattal felveheted a harcot a ráncok ellen,ápolhatod és egyenletesebbé varázsolhatod a bőröd.A hidratálás,a ráncfeltöltés és a bőrhibák korrigálása még soha nem volt ilyen egyszerű!Az Eucerin Hyaluron Filler ráncfeltötő színezett nappali CC arckrém minden bőrtípusra és árnyalatra alkalmazható..Járj te is egy lépéssel előbb!


EUCERIN HYALURON FILLER  Ránctalanitó szinezett nappali CC arckrém világos árnyalat
A világos,hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel)világos bőrtípusnak.A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik,így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is

EUCERIN HYALURON FILLER Ráncfeltültő szinezett nappali CC arckrém medium árnyalat
A medium,melegebb tónusú krém több pirosas szinpigmentet tartalmaz,sötétebb árnyalatú bőrtipusra ajánlott.A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik,igy védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is.


A TERMÉKEK ELÉRHETŐEK ANOTINO.HU WEBÁRUHÁZBAN!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...