2017. január 15., vasárnap

AVON NUTRA EFFECTS TESTÁPOLÓ CSALÁD

Sziasztok!
2015 májusába mutatkozott be a márka legújabb termékcsaládja,a Nutra Effects,mely akkor még csak arcápolási termékekből állt. Most bővült a család,méghozzá különböző testápoló termékekkel, melyek hosszantartó hidratáltságot biztosítanak a bőrnek. A hideg időszakban különösen fontos bőrünk hidratáltsága, így érdemes megismerni az új termékeket.

Intenzív regenerálódásra és hidratálásra van szüksége a bőrnek, függetlenül attól, hogy milyen az ember bőrtípusa. Az Avon Nutra Effects testápoló termékcsalád tagjai között találunk; egy mindennapi testápolót,egy regeneráló testápolót valamint egy bársonyos hidratáló krémet. Mindegyik testápolónak fantasztikus illata van, akár 48 órán át tartó hidratáltságot ígér. A tégelyes kiszerelésben kapható bársonyos hidratáló krém chia magot tartalmaz, ráadásul nem csak testre lehet alkalmazni, hanem arcra és  kézre is.


Az intenzív hidratáló testápoló szintén a chia magoknak köszönhetően képes hosszantartóan hidratálni a bőrt,továbbá tartalmaz omega 3-at,ásványi anyagokat ês vitaminokat. Nagyon könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet.Az intenzív regeneráló testápoló lenmag és mandulaolajat tartalmaz, aminek köszönhetően a nagyon száraz,repedezett bőrt is képes megfelelően hidratálni. A Nutra Effects testápolók parabén,-ftalát és színezékmetesek, így érzékeny bőrüek is nyugodtan használhatják. 

A termékek elérhetőek a NOTINO.HU  webáruházban!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...