2017. január 23., hétfő

BŐVÜLT A MAX FACTOR MIRACLE KOLLEKCIÓJA

Sziasztok!

Tavaly szeptemberben egy újabb taggak bővült a sminkmárka Miracle kollekciója,mely eddig négy alapozóból állt és e mellé most egy szuper primer csatlakozik. Most meismerkedhetünk az új Smooth Miracle Primerrel és a teljes kollekció tagjaival.


A Max Factor számára mindig is fontos volt, hogy a nők minél előnyösebb adottságaikat tudják kiemelni, éppen ezért is alkottak meg négy alapozót, különböző bőrtípusokra hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb állagú és színű terméket. A termékcsalád Miracle Touch alapozója nőrkiegyenlítő tulajdonsága révén kiegyenlíti a bőrhibákat és elfedi a tökéletlenségeket. Ez az alapozó szilárd állagú és a bőrrel éritkezve folyékonnyá válik. Olyan nőknek ajánlott, akiknek nem egyenletes az arcbőr textúrájuk.


A Miracle Mach alapozó egy tonuskiemelő termék,mely elhalványítja a bőr hibáit és alkalmazkodik a bőr tónusához. Azok számára tökéletes,akik nude sminket kedvelik és nem szeretnének túl erős hatást elérni.


A Skin Luminizer Miracle alapozó fényvisszaverő részecskéinek köszönhetően gyönyörű ragyogást biztosít az arcbőrnek, miközben hidratálja a bőrt. Azon nők számára tökéletes, akiknek száraz és fénytelen arcbőrrrel rendelkeznek.

Idősebb hölgyek számára tökéletes lehet az Ageless Elixir Miracle alapozó, mely bőrfiatalító hatással rendelkezik. Továbbá védelmet nyújt az UV sugárzás káros hatásai ellen is, mivel 15-ös fényvédőt tartalmaz.


A termékcsaládja új tagja, a Smooth Miracle Primer nagyszerű kiegészítője a kollekció alapozóinak. Hidratáló formulájának köszönhetően egyenletes, sima bőrfelületet biztosít, továbbá előkészíti az arcbőrt az alapozásra. A termék formulája finom szilikon elasztomereket tartalmaz, amely aktív szerepet játszik a durva felületek feltöltésében, miközben optikailag gondoskodik a finom ráncok és bőrtökéletlenségek halványításán.

A Primert érdemes a Miracle Touch alapozóval együtt használni, így szinte tökéletes és tartós alapot készíthetünk sminkünknek, arcbőrünk egészséges és fiatalos megjelenést kap. A termékek elérhetőek a nagyobb drogériákban.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...