2017. január 19., csütörtök

HARRY POTTER A SMINKES VILÁGBAN

Sziasztok!
Szerintem senkinek nem kell bemutatnom  J.K.Rowling,méltán híres könyvsorozatát.A Harry Potter könyvek és filmek az egész világon rendkívül közkedveltek.A fantasy világa és látványa már több sminkest is megihletett.A házak színvilága és akár egy egy karakter érdekesebb védjegye vagy motívuma.

Már viszonylag régebben jött ki mozikból az utolsó rész,miután mindenki akit beszippantott a világa,kissé szomorkásan indult moziba mert ezzel befejeződött ez az egész Harry Potter érzés.Ám az írónő nem állt le.Most jelent meg új könyve "Harry Potter elátkozott gyermek" címmel,valamint meg is lett filmesítve.
Az új könyvnek köszönhetően újra téma lett a Harry Potter érzés,ennek jegyében egy ecsetkollekció is készült.Különböző pálcák ihlette ecsetkészletet vásárolhatunk kb 40$- ért.Bár az ecsetek szőrei átlagosak szemre való ecsetek,a nyele eszméletlen király.Úgy érezhetjük magunkat sminkelés közben,mint ha mi is ebbe a világban élnénk.
Könnyű velük dolgozni,bár az érdesebb nyél részt meg kell szokni.Harry Potter rajongók kezeket fel ki fogadná el:)

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...