2017. január 28., szombat

LED-LÁMPA NÉLKÜLI GÉLMANIKÜR SALLY HANSENTŐL

Sziasztok!

Minfenki szereti a szép fényes és tartós manikűrt, melyet általában géllakkal érhetünk el a legkönnyenben. Eddig szakemberhez kellett folyamodnunk vagy be kellet szereznünk különböző lámpákat és lakkokat ahhoz,hogy otthon is szalonminőségű manikűrt készítsünk. A Sellly Hansen most megalkotta a lámpa nélküli, gél minőségű körömlakkot, a SALLY HANSEM MIRACLE GEL- t


Már több kozmetikumgyártó készített gél hatású lakkokat,melyek 7-8 napig  a körmön maradtak, azonban a márka legújabb innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a Miracle Gel színes lakkjai akár napokon keresztül képesek a körmeinken maradni. Mindössze két lépést kell elvégezni ahhoz, hogy szalon-minőségű manikűrt készítsünk otthon LED-lámpa használata nélkül. 

Az új Tube technológia alkalmazásával lehetséges, hogy folyamatos védelmet nyújtó hatóanyagok épüljenek a gél-lakk rétegben, így téve tartóssá a lakkot. A színes zselés lakkok és fedőlakk oligomert tartalmaznak, míg a fedőlakk további fotoinciátort melyek együtt bevonatot képeznek a körmön, így biztosítva a száradást lámpa nélkül. Használata két lépésből áll; először két rétegben felviszük a színes zselés lakkot, majd a fedőlakkal aktiváljuk azt. A Miracle Gel könnyen eltávolítható, csupán egy szimpla körömlemosót kell használnunk hozzá. Nem igényel áztatást vagy reszelést.


A kollekció 23 gyönyörű színből áll,köztük meleg és hideg árnyalatokkal, így az év mindennapjára találunk egy tökéletes színt. Találunk kifejezetten ünnepi színeket is. 

A termék elérhető a NOTINO.HU weboldalán!


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...