2017. január 30., hétfő

M.A.C SROBE CREAM KICSIT KÖZELEBRŐL

Sziasztok!


A MAC Cosmeticc az első szépségmárka, mely bemutatta a Storbe Cream-et, amivel 2000-ben trendet teremtett! A Storbe Cream abban egyedi, hogy bőápolást és a sminkelést is magába foglalja, amely a mai napig egyedülláló a piacon.

Ez a termék egy szuper gyors-segély a fáradt fakó bőrnek, hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponensekkel. A Storbe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratált.


2000-ben egy könnyű textúrájú, fényesen csillogó krémet fejlesztettek ki ami azonnal energetizálta és ragyogóvá tette a fakó bőrt. A Storbe Cream bőrápolás és smink egyben, amely ezzel a tulajdonságával egyedülálló a mai napig a piacon. A benne lévő vitaminok és kivonatok hidratáltan, egészségesen és sugárzóan tartják a bőrt hosszú távon.


A mostani kontúr-örületben  sok vásárló keresi annak a lehetőségét, hogyan érhetné el a kontúrált végeredményt egy egyszerűsített sminkelési rutinna. A Storbing egy egyszerű és hatásos módja annak,hogy az arc kiemelkedő részeit hogyan lehetne megvilágosítani. A MAC Cosmetics Storbe Cream segítségével rétegenként fel tudjuk építeni a sminkünket, egészen a finom, lágy hatástól a drámai, erőteljes hatásig.

A Storbe Cream azért is különleges, mert elsősorban hidratáló de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali, egészséges ragyogás érzetet adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőrazonos.


Vitaminok, különböző kivonatok, zöld tea és antioxidánsok hozzáadásával tölti fel élettel a bőrt. Íme egy pár fő tápláló hozzávaló:
- Tocepheryl Acetate
- Panthenol
- Cyanocobalamin 
- Magnesium Ascorbyl Phosphate
- Vitis Vinifera Fruit Extract (szőlő gyümölcs kivonat)
-Scutellaria Baicalenis Root Extract (árvacsalánfélék családjába tartozó virágos növény kivonata)
Legjobb ha az ujjad hegyével viszed fel a bőrre vagy ecsettel, mint pl. a MAC Cosmetics 188 Small Duo Fibre Face Brush ecset,így még pontosabb lesz az applikáció. Először egy réteget kenj fel, várj 10 másodpercet, hogy a bőrbe beszívódjon a krém. Ezt a műveletet addig ismételd, amíg a kívánt mélységű ragyogást el nem éred.


A Storbe Cream eredetileg a fakó arcbőrre lett tervezve, azonban minden korosztálynak, nemzetiségnek és nemnek ajánlják, ez a cég mottója is. Az évek alatt azt tapasztalhattuk, hogy valójában bármilyen típusú és textúrájú bőrre alkalmazható és azonnali ragyogó hatást ad.


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...