2017. január 2., hétfő

MENŐ KÖRÖMLAKKOK TÉLRE

Sziasztok!

Igaz,hogy kesztyűt húzunk a zimankó ellen,de azért aki igazán ad magára,az télen sem hagyja ki a lakkozást,A téli körömlakkdivat gyakorlatilag,csak azoknak nem kedvez,akik eleve ki nem állhatják a lakkozott körmöket.Mindenki más jó eséllyel találhat most kedvére való,trendi lakkot,legyen akár klasszikusan nőies,akár extrém a stílusa.

SEMLEGES

Az átlátszó és a dögunalmas francia lakkozás helyett ebben a szezonban az egybefüggő,semleges árnyalatok a menők:sápadt cukorszínek,krémes bézsek,édeskés barnák és pasztellszürkék. Mindenféle körömhosszon és körömformán mutatósak és különösen jól passzolnak a cameles színvilágú öltözékhez.

KLASSZIKUS VÖRÖS
A klasszikus vörös rúzs sokadik fénykorát éli,és ezzel árhuzamosan már megint-illetve még mindig-divatos a vörös körömlakk is,méghozzá az élénkpirostól kezdve a mélyvörösig mindenféle árnyalatban.Érdemes többfélét is készleteben tartani és az alkalomtól,illetve az aktuális öltözékünktől függően váltogatni az árnyalatokat.Rövidre vágott (és nem rágott),illetve közepesen hosszú körmökön is klasszul néz ki,a nagyon hosszú,vörös(mű)karom viszont jelenleg cikinek számít.

DRÁGAKÖVES ÁRNYALATOK
Trendi a télen minden olyan körömlakk is,mely drágakövek,főleg a zafír,a rubin és smaragd,gazdag színeit,fényeit,textúráit idézi.Ezek a lakkok a karakteres,nagyon színes vagy kifejezetten sötét tónusú öltözékekhez illenek leginkább,a semleges,pasztelles szettekben idegenszerűen hatnak.Ápoltan rövid körmökön mutatnak a legeslegjobban.

METÁLFÉNY


Az ünnepi szezon favorítja lehet,de hétköznapokra is abszolút bevállalhatók a nyolcvanas éveket idéző,arany-és ezüstmetál színű körömlakkok.Az utóbbit a hűvösebb,előbbit pedig a melegebb színtípusba tartozóknak ajánlom.Ha ilyen körömlakkot választunk,figyeljünk arra,hogy az ékszereink harmóniában legyenek vele,tehát ezüsthöz értelemszerűen ezüstös,aranyhoz pedig arany,vagy rezes fényű ékszereket vegyünk fel!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...