2017. január 10., kedd

METÁLOS MATT AJKAK

Sziasztok!

Idén ősszel a mindig sláger burgundi ajkakat valami más váltja fel: helló,metál matt ajkak!Ez a fura kettősség adja majd idén a legmenőbb sminktermékeket!

Az ajkak hangsúlyozása télen jobban előtérben kerül,hiszen a szemsminket ilyenkor jobb minimalizálni,ha nem akarunk pandának tűnni a ködtől és esőtől,mire odaérünk,ahova kell.Jöhetnek tehát a figyelemkeltő ajkak,ne fogjuk vissza magunkat!
A matt ajkak hódítanak már legalább egy éve,de ezt is lehet még tovább fokozni,némi csillogással.Ki más dobta volna piacra elsőként,ha nem a celebek sminkhercegnője,KYLIE JENNER!Három árnyalattal rukkolt elő,igazán őszies színekben,igy bátran ajánlom megrendelni őket.
De mi is ez? Egy olyan folyékony ajakra való termék,amely matt végeredményű,mégis tele van metál fényű csillámokkal,így egy kicsit olyan hatást kelt,mintha olaj lenne az ajkaidon és az játszana a fényben.Ugye,milyen vagányan hangzik?Az is!A bevállalós csajok válasszák nyugodtan az élénk vörös és barna árnyalatokat,főleg ha az esti partiról van szó,ám azok se csüggedjenek,akik ennél szerényebbek,mégis tetszik nekik a trend,ugyanis nude árnyalatokban is beszerezhető.
Aki nem mozog otthonosan a külföldről való rendelésben azoknak is van egy jó hírem:a Milani Cosmetic magyar webshopjában is megjelent 5 árnyalat a metál matt rúzsokból,így bárki számára elérhető ez a trend jóval barátibb áron.
Még ennél is tovább megyek,aki nem szeretne pénzt áldozni erre az őrületre,de szívesen játszadozna vele,az próbálja ki otthon!Vidd fel a kedvenc matt rúzsodat,majd az ujjaiddal ütögess bele egy kevés highlitert,az eredmény lenyűgöző lesz!Így olcsóbban kísérletezhetsz az új trenddel és kedvenc matt termékeid is új értelmet nyernek.

Egy szó,mint száz: szerintem nagyon ütős ez az új trend!Próbáljátok ki ti is,akár a visszafogott verzió tetszik,akár a vadabb vonalat képviselítek,de semmiképp se hagyjátok ki,mert nagyon mutatós!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...