2017. január 17., kedd

TÉLI SMINKÚJDONSÁGOK

Sziasztok!

ESSENCE
Az Essence márka tavaly is rengeteg  újdonsággal és újabb színekkel jelentkezik a szezonba. A szemek terén egy új hosszantartó szemceruzával találkozhatunk,mely vízálló,így nem kell aggódnia ha egy picit elsírjuk magunkat, nem fog elkenődni a smink. Emellett a textúrája selymesen lágy és hat gyönyörű árnyalatban kapható.
Szempillák terén egyből két újdonságot is találunk; a rock "n" roll xxxl dúsító szempillaspirál, melytől extra dúsak lesznek a szempillák,köszönhetően a különlegesen kialakított asszimetrikus kefének. A másik újdonság; a the false lashes szempillaspirál, mely szintén drámaian dúsítja a szempillákat,egyenesen műszempilla hatást lehet elérni vele.
Tavaly a matt ajkak a trendi,ennek megfelelően két matt ajakra való termék is található az Essence polcain; a matt matt matt ajakrúzs és a matt matt matt szájfény.
Az ajakrúzs összesen nyolc különböző ármyalatban kapható, krémes textúrája van és a végeredmény a matt hatás. A matt szájfény speciális krémes hab textúrával rendelkezik,melytől bársonyosan matt lesz a hatás. Összesen öt árnyalatban érhető el a szájfény.

CATRICE

A CATRICE is kellően felkészült az ünnepekre,hiszen a Pret-a Lumiere hosszantartó szemhéjpúderei nem csak extrém krémes,púderes textúrával rendelkeznek,de kilenc gyönyörű árnyalatban kaphatóak köztük a merész kékkel és az elegáns arany színnel.
A rúzsok terén szintén több újdonsággal találkozhatunk,köztük a CATRICE Shine Appeal Intenzív folyékony ajakrúzsokkal,melyek gazdag színvilággal rendelkeznek és intenzív ragyogást biztosítanak az ajkaknak. Négy gyönyörű színben kapható, magas pigmentáltságúak és hosszantartó formulával rendelkeznek.
Az arcbőr ragyogásáról a CATRICE Delux Glow Highlighter paletta gondoskodik,mely három különböző pezsgő,rozé és bronz árnyalatból áll. A csillámló részecskéknek köszönhetően tökéletes ragyogást ad az arcbőrnek,ráadásul jojoba olajat és E- vitamint is tartalmaz.
MAC 
A Nutcracker Sweet kollekció csodás miniatűr termékekből áll,a legszebb színárnyalatokban; a nyalóka pirostól,a puncsos pinken át a karamell  barnáig minden megtalálható. A kollekcióban mini szájfény és rúzs készleteket is találunk,melyek stílusosan kis dobozokákban kapható.
Ezen felül különböző termék trió összeállítások-arcra és az ajkakra való termékekkel - is kaphatóak a kollekció részeként,melyek aranyos neszesszer táskákban vannak becsomagolva.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...