2017. január 11., szerda

THE BODY SHOP TAFAOLAJOS TERMÉKCSALÁD

Sziasztok!

A nők többsége felnőtt korában is szenved a pattanásoktól és a miteszerektől. A márka nemrégiben megújította teafaolajos termékcsaládját és néhány új taggal bővült a család, többek között egy bőrtökéletesítő szérummal és egy 3 az egyben radírozó arcmaszkkal. Ma ezekkel fogunk megismerkedni részletesebben.

A teafa egy rendkívül hasznos gyógynövény kivonat,mely, gyulladásvsökkentő hatással rendelkezik és segít eltávolítani az akne okozta bőrhibákat is. A teafaolajos bőrtökéletesítő szérum segít a pattanások elleni küzdelembe anélkül,hogy kiszárítaná a bőrt. Nem muszáj az egész arcon alkalmazni,elég csak a kritikus T- zónába használni. Hamar beszívódik a bőrbe,friss érzetet hagy maga után. Önmagában nem elég csak a szérumot használni,arckrém is kötelező,hogy a bőr minél egészségesebb legyen.
A márka Kenyából,közösségi kereskedelemből szerzi a bio teafaolajat 50ml-es kiszerelésben kapható,de mivel nagyon keveset kell belőle használni, így sokáig elég lehet.

A pattanások megelőzésére érdemes a Teafaolajos három az egyben radírozó arcmaszkot alkalmazni. Artisztítóként,arcradírozóként és arcmaszként is használható a termék. Elég hetente 2-3 alkalommal használni a krémet,segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és a pattanásokat is képes kitísztítani. Szintén nem szárítja a bőrt,de itt is fontos kiemelni a megfelelő arckrém használatát,hiszen enélkül a bőr nem lesz ragyogó és tiszta.

Minden Teafaolajos termék elérhető a The Body Shop üzleteiben és természetesen online is,sőt ha szeretnéd kipróbálni ,akkor lehet már kis mintákat is vásárolni párszáz forintért.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...