Ugrás a fő tartalomra

VALENTINO UOMO INTENSE A VARÁZSLATOS FÉRFI ILLAT

Sziasztok!
A könnyed elegancia természetes varázsa.
Róma:egy palazzo falai között;éjszaka.Kifinumult kép-történelmi és kuturális emlékek elevenednek meg. A reneszánsz építészet remekei,barokk díszítő motívumok,freskók,festmények és falikárpitok varázslatos és misztikus hangulatot teremtenek.A főnemesi palazzo titokzatos termeiben életképek villanak fel. Sorrendjük véletlenszerű,de mindegyikük fontos mozzanatot idéz meg. A szemünk elé táruló képek hangulata,üzenete és felszabaduló érzelmi töltete fény és árnyjáték kíséretében szürődik át.Meghitt momentumok érzelmek és érzetek kavalkádja.Egy illat,amely képes mindezt megidézni,egy titkos kód,amely egy zártkörű világba vezet,amelyet az ábrándoktól mentes könnyed elegancia jellemez.Valentino,Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo által közösen megálmodott férfi szemilyiségének essenciáját testesíti meg ez az illat.A férfijét,aki számára egyaránt fontos a szépség és a kutúra.
Sebezhető erő
Energikus,életerős,célratörő és határozott.
Ezekkel a jelzőkel körvonalazható az érzékeny férfi intenzív szemilyisége.A Valentino férfi számára elsődleges fontosságú a kulturáltság,mely tetten érhető ruházatán és viselkedésében is.Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli képzeletében óvatos lázadóként jelenik meg,aki számára nagy értékkel bír az esztétika. Ruházata kifinomult és sikkes,sosem utánoz másokat.Stílusa egyedi,egyszerre vezet vissza a múltba és repít előre a történelem idővonalán,mert számára elsődleges a hitelesség.Hisz abban,hogy kiváltságos státusza születési jogon megilleti,de ezt érzelmileg tudatosan éli meg. Ez lehetővé teszi számára, hogy időtlen eleganciáját átmenekítse a modern világba,egyszerre rendkívül férfias,érdeklődő és érzékeny.

Árnyalt szemilyiség
A Valentino Uomo Sophie Labbé parfümör kreációja,amely egy erős szemilyiség titokzatos lelkének lenyomatát hordozza.Egy olyan férfi bensőséges kifejeződése,aki férfiasságát tudatosan erősíti karizmatikus erejű személyes varázsával.Tudatos kifinomultsággal átszött elegáns világ főszereplője.A Valentino Uomo Eau de Toilette természetes folytatása,amely megőrzi,sőt tovább erősíti eredeti kisugárzását.
Hangsúlyozza a férfi lázadó természetét és időtlen eleganciáját,vonzereje mágnesként hat,finoman csábít,mégis ellenállhatatlan.Megnyerő és rabul ejtő,érvetése meggyőző erővel hat,de sosem erőlteti rá véleményét másokra,árnyalatokban gazdag erős szemilyisége önmagában hiteles. A Valentino Uomo illatvilágában érezhetjük a fekete bőr illatát,amelyet a muskotály zsája és a mandarin árnyalnak. A friss citrusos jegyek könnyedséget kölcsönöznek az illatnak,az írisz abszolút a kellemesen illatozó vaníliával és tonkababbal csodálatos harmóniát alkot. Férfias érzékiség illatban megjelenítve. A Valentino Uomo Intense a szépség világába kalauzolja el a Valentino férfit,ahova magával viszi szabad szelleme értékeit.
Megbabonázó tükrőződések
Kristályos csillogás,az üvegfelszín csupa prízma,apró átlátszó "szegecsek" szabályos sora,akár egy római történelmi palazzo falburkolata is lehetne;a Valentino Uomo Intense üvege különleges taktilis megtapasztalás. Amikor kezünkbe fogjuk,valójában már az illatot tapintjuk,érzékeljük. Erőteljes és vibráló,nem távol tart,hanem bevonz saját világába. Csodálatos tükrözödései mágnesként vonzzák a tekintetet,akár egy értékes ital hasonlóan metszet üvege. Az apró kristálylapok a folyékony illatot fény-és árnyékvillanásokká varázsolják:az ellenálhatatlan vonzerőt,a csábítás hatalmát vizuálisan szimbolizálják. A Valentino márkanévvel gravírozott fekete táblácska éke az üvegnek,és tökéletesen harmonizál a csiszolt fényes kupakkal. Az üveget finom ízléséről árulkodó szövetszerü doboz rejti. A szürke doboztól élesen elütő fekete cimkén látható a felirat,amely felfedi tartalmát; Valentino Uomo Intense

A termék elérhető a  NOTINO.HU weboldalán!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő
Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő
Jutalmazd meg magad egy …

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodta…

ÚJ SZÉPSÉGESZKÖZ SZILIKONOS SMINKSZIVACS

Sziasztok!

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!


Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb
a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket.

BLENDER
Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.


Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítás, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Honkongból. Megalkották a szilikon szivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai  mivel nincsenek pórusai, amibe megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a MOLLY COSMETICS nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a web…