2017. január 8., vasárnap

VALENTINO UOMO INTENSE A VARÁZSLATOS FÉRFI ILLAT

Sziasztok!
A könnyed elegancia természetes varázsa.
Róma:egy palazzo falai között;éjszaka.Kifinumult kép-történelmi és kuturális emlékek elevenednek meg. A reneszánsz építészet remekei,barokk díszítő motívumok,freskók,festmények és falikárpitok varázslatos és misztikus hangulatot teremtenek.A főnemesi palazzo titokzatos termeiben életképek villanak fel. Sorrendjük véletlenszerű,de mindegyikük fontos mozzanatot idéz meg. A szemünk elé táruló képek hangulata,üzenete és felszabaduló érzelmi töltete fény és árnyjáték kíséretében szürődik át.Meghitt momentumok érzelmek és érzetek kavalkádja.Egy illat,amely képes mindezt megidézni,egy titkos kód,amely egy zártkörű világba vezet,amelyet az ábrándoktól mentes könnyed elegancia jellemez.Valentino,Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo által közösen megálmodott férfi szemilyiségének essenciáját testesíti meg ez az illat.A férfijét,aki számára egyaránt fontos a szépség és a kutúra.
Sebezhető erő
Energikus,életerős,célratörő és határozott.
Ezekkel a jelzőkel körvonalazható az érzékeny férfi intenzív szemilyisége.A Valentino férfi számára elsődleges fontosságú a kulturáltság,mely tetten érhető ruházatán és viselkedésében is.Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli képzeletében óvatos lázadóként jelenik meg,aki számára nagy értékkel bír az esztétika. Ruházata kifinomult és sikkes,sosem utánoz másokat.Stílusa egyedi,egyszerre vezet vissza a múltba és repít előre a történelem idővonalán,mert számára elsődleges a hitelesség.Hisz abban,hogy kiváltságos státusza születési jogon megilleti,de ezt érzelmileg tudatosan éli meg. Ez lehetővé teszi számára, hogy időtlen eleganciáját átmenekítse a modern világba,egyszerre rendkívül férfias,érdeklődő és érzékeny.

Árnyalt szemilyiség
A Valentino Uomo Sophie Labbé parfümör kreációja,amely egy erős szemilyiség titokzatos lelkének lenyomatát hordozza.Egy olyan férfi bensőséges kifejeződése,aki férfiasságát tudatosan erősíti karizmatikus erejű személyes varázsával.Tudatos kifinomultsággal átszött elegáns világ főszereplője.A Valentino Uomo Eau de Toilette természetes folytatása,amely megőrzi,sőt tovább erősíti eredeti kisugárzását.
Hangsúlyozza a férfi lázadó természetét és időtlen eleganciáját,vonzereje mágnesként hat,finoman csábít,mégis ellenállhatatlan.Megnyerő és rabul ejtő,érvetése meggyőző erővel hat,de sosem erőlteti rá véleményét másokra,árnyalatokban gazdag erős szemilyisége önmagában hiteles. A Valentino Uomo illatvilágában érezhetjük a fekete bőr illatát,amelyet a muskotály zsája és a mandarin árnyalnak. A friss citrusos jegyek könnyedséget kölcsönöznek az illatnak,az írisz abszolút a kellemesen illatozó vaníliával és tonkababbal csodálatos harmóniát alkot. Férfias érzékiség illatban megjelenítve. A Valentino Uomo Intense a szépség világába kalauzolja el a Valentino férfit,ahova magával viszi szabad szelleme értékeit.
Megbabonázó tükrőződések
Kristályos csillogás,az üvegfelszín csupa prízma,apró átlátszó "szegecsek" szabályos sora,akár egy római történelmi palazzo falburkolata is lehetne;a Valentino Uomo Intense üvege különleges taktilis megtapasztalás. Amikor kezünkbe fogjuk,valójában már az illatot tapintjuk,érzékeljük. Erőteljes és vibráló,nem távol tart,hanem bevonz saját világába. Csodálatos tükrözödései mágnesként vonzzák a tekintetet,akár egy értékes ital hasonlóan metszet üvege. Az apró kristálylapok a folyékony illatot fény-és árnyékvillanásokká varázsolják:az ellenálhatatlan vonzerőt,a csábítás hatalmát vizuálisan szimbolizálják. A Valentino márkanévvel gravírozott fekete táblácska éke az üvegnek,és tökéletesen harmonizál a csiszolt fényes kupakkal. Az üveget finom ízléséről árulkodó szövetszerü doboz rejti. A szürke doboztól élesen elütő fekete cimkén látható a felirat,amely felfedi tartalmát; Valentino Uomo Intense

A termék elérhető a  NOTINO.HU weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...