2017. január 21., szombat

VEET SENSITIVE PRECISION-TESZT

Sziasztok!

A nők körében mindig kényes probléma,hogy testrészeiket milyen módon szőrtelenítik. Mindenki azt szeretné,ha gyorsan és tartósan sikerül eltüntetni a nem kívánt szőrszálakat, azonban ez néha fájdalommal jár. A Veet megalkotta a SENSITIVE PRECISION elektromos trimmelő és szőrvágó gépet, amivel egyszerűen lehet formázni a bikini vonalat,a szemöldököt vagy éppen a hónalj részt.

Manapság egyre több szőrtelenítő gép és krém található a piacon, melyek közül választhat az ember. A Veet most egy egészen praktikus kis gépet alkotott meg,amit akár nyaralásra vagy egy hosszabb hétvégére is magával vihet az ember. Érzékenyebb testrészeken található szőrt lehet könnyedén eltávolítani vele vagy éppen formázni. Használata fájdalommentes, nem húzza a szőrszálakat,hiszen csak levágja azokat.

A csomagban található egy kétoldalú szőrvágófej,melyen egy 16 mm és egy 6mm-es formázófej van, amivel a szemöldököt lehet könnyedén megformázni ,illetve egy 2mm-es és egy 4mm-es fésű,hogy egyenletes méretűek legyenek a szálak. Továbbá található még egy 20mm-es trimmelőfej, amihez szintén tartozik egy fésű. Ezzel a bikinivonalat illetve a hónajt lehet formázni.

Természetesen a csomag tartalmaz egy pici kefét,amivel könnyedén tisztán lehet tartani a fejeket, valamint egy pici tasakot, amiben bárhová magával viheti az ember. 

A készülék elérhető a NOTINO. HU weboldalán!
Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...