2017. február 22., szerda

2017-ES KÖRÖM TREND

Sziasztok!


Bizony, már javában 2017 van, ezért ideje beszámolni nektek arról, hogy idén milyen manikűrök lesznek mindenképp jó választás.

Bár vannak klasszikus, időtlen formák, minták és színek, azért minden évben van valami újdonság is. Szerencsére a kifutókon nem csak a várható köröm trendeket is elleshetjük!

Szárítótt virágok


Műkörmöknél eddig is találkozhattunk velük, de idén kicsit más formába tér vissza ez a díszítés lehetőség. Most az egész körmöt beborítják, de ez a sokaság mégis nagyon friss és visszafogott végeredménnyel bír, én biztosan ki fogom próbálni. Nude alapot válasszatok hozzá és legalább 2 réteg fedőlakkal zárjátok! Eredetileg zselés körmökhöz készül, de otthon is megpróbálkozhattok vele.
           
                                                 Minimalizált
A körömágyhoz festett félhold már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett, idén legyen abszolút visszafogott és természetes, készüljön nude színekkel! A körmöket alapként fessétek ki egy tejfehér lakkal, erre egy jól pigmentált nude színnel jöhet a minta, majd a fedőlakk!
Sötét színnel is lehetsz minimalista! Az alábbi manikűr nem csak szuper modern, de a körmeidet is hosszabbíthatod vele optikailag, hiszen a szélekre nem kerül lakk!


Glitteres átmenet


Nem újdonság, de sosem volt még ilyen trendi! Készítsd nude vagy áttetsző alapra, hogy a hangsúly a glittereken maradjon! Az átmenet kialakítása nagyon egyszerű, kenjük a csillámos lakkot a körömvégekre és óvatosan, apró mozdulatokkal húzogassuk lejjebb, így a körömágy felé közeledve egyre kevesebb csillám lesz és szépen kialakul az átmenet.

Rose gold


Így van, az ékszerek után a körömlakkoknál is ez a szín lesz a menő! Hogy igazán modern hatást keltsen, matt fedőlakk dobb fel!

Szabadon


A legjobb technika azoknak, akik nem tudnak precízen lakkozni. Világos, színtelen alapra vigyél fel élénk, kontrasztos színt/színeket szabálytalan formába és kész is az egyedi, feltűnő, mégis hétköznapi manikűr.

Színek!Élénk színek egymás mellett, alatt vagy fölött, teljesen mindegy, a lényeg a vibráló végeredmény. Tavaszal és nyáron imádni fogod, főleg akkor, ha a kedvenc színeidet alkalmazod.

Újragondolt francia


A tökéletesen ívelt mosolyvonal a múlté, helyette jöhetnek a lecsapott vonalak és nagyobb felületen hódító fehér részek. Így sokkal modernebb változatot kaphatsz és a legdivatosabb ruháidhoz is passzolni fog. A kockára reszelt forma felejtős, sokkal menőbb a mandula!

Egy biztos: jól látható, hogy az itt-ott felbukkanó természetes köröm idén nagyon megy majd- éljen az üres tér! 

               


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...