2017. február 1., szerda

AJÁNDÉK ÖTLETEK ALKALMAKRA ZOLLELLÁTÓL

Sziasztok!


A karácsony ugyan elmúlt, de az ajándékozásnak koránt sincs vége! Jönnek a születésnapok,évfordulók,a ballagás és a szalagavató, ezekre az alkalmakra pedig összeszedtem nektek néhány ötletet,amit nem csak a youtuber-kedvelők fognak imádni.

Zoella,azaz Zoe Sugg bátran mondható mindenki kedvenc youtuber-énekes. Vicces, imádnivaló, kreatív videókat készít, és a szorongással és pánikrohamokkal való  küzdelméről sem fél beszélni. Zoe lett az első női youtuber az Egyesült Királyságban, aki elérte a 10 milliós feliratkozást Youtube-csatornáján. A videókészítésen kivül azonban számos, saját nevével ellátott terméket is piacra dobott már.

Eddig négy különböző variációt jelentetett meg termékeiből, mindegyiket valami újjal kiegészítve. Az összes tartalmaz szépségápolási és valamilyen "életmód" kategóriába sorolható terméket (sminktáska,fürdőszivacs, neszesszer).

Mostani kollekciójában igen nagy újítást fedezhetünk fel, hiszen amint azt a neve is elárulja, ez a "Lifestyle" téma köré épül. Gyertya, utazóbögre, hátizsák és kesztyű is található a termékek között. Akik az irodaszerek, jegyzetfüzetek és lakberendezés szerelmesei közé tartoznak, biztosan imádni fogják ezeket az ajándékokat.


Az utazóbögrék igencsak népszerűvé váltak az elmúlt időszakban; pratikusak, melegen tartják kedvenc italunkat és még jól is néznek ki. A Zoella-féle verzió márványhatású alapot kapott barackos-rózsaszínes árnyalatú tetővel, és egy édes szlogennel. Nálunk nyerő!

Ezeknek az édes kesztyűknek is hasznát tudjuk venni a hűvös tavaszi vagy őszi napokon. 


Felirattal ellátott cserepeket pedig nem csupán növényeink tárolására használhatjuk; tehetünk bele például ceruzákat, ami szintén a Zoella Lifestyle része, vagy akár a sminkecseteinket is kiváló helyet biztosít.


A gyertyák szintén elmaradhatatlan részei Zoe kollekciónak, így most is találhatunk jó párat, amiből választani tudunk.


Most pedig jöhetnek a legfőbb kedvenceink. A hátizsák kiváló ajándék lehet, hiszen szürke színnel nem nagyon lehet mellélőni, ráadásul pratikus is, és a matt hatás manapság igencsak divatos.

A jegyzetfüzetek....ah a jegyzetfüzetek! Biztosan ti is ismertek jó pár olyan embert, akik szinte megszállott jegyzetfüzet/naptárgyüjtők. Nos, nekik tökéletes választás lehet a Zoella dizájn közül az egyik...vagy akár mindkettő.

A Lifestyle kollekció termékei a nemzetközi BOOTS honlapján érhetők el, a korrábbiakat pedig a FEELUNIQUE weboldalán találhatjátok meg.

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...