2017. február 2., csütörtök

ESSENCE " winter glow" TRENDKIADÁS

Boldog téli hangulatott! Az új "winter glow" Essence trendkiaása 2016 decemberétől 2017 januárig a kontrasztokkal játszik. Hideg vs, meleg, jég vs, Nap, matt vs, csillogás- ez a tél olyan színnekkel nyűgöz le  bennünket, mint a szikla szürke és a jeges ezüst, illetve olyan meleg árnyalatokkal, mint a rozéarany, barack és vörös. A két púder puhaságú rúzs és a pirosító a legnyerőbb téli darabok. Téli Csodaország - az Essence-szel.


essence winter glow-fénylő szemhéjpúder alap


Ragyogó szemek! Használd alapként, hogy fokozd szemhéjpúdered színintenzítását tartósabbá téve azt, vagy highlighter primerként a szemöldök alatti területén és a belső szemzugbn. 
Kapható egy változatban: 01 turn all the lights on!
Ajánnlott fogyasztói ár: 849 Ft

Essence winter glow - por állagú szemhéjpúder


Szikrázó Árnyék. A por állagú égetett pigmetek különleges ragyogást adnak  a szemhéjpúdernek, valamint szép csillogást biztosítanak ezüst, szürkés-lila és rozéarany színekben. 
Kapható 01 frozen eyes, 02 stonecold és 03 gleaming in the winter sun árnyalatokkbm.
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

Essence winter glow - szemhéjpúder applikátor


Jeges segéd! Ideális eszköz a por állagú vagy préselt szemhéjpúder pontos felviteléhez. Elérhető egy változatban: 01 miss frost.
Ajánlott fogyasztói ár: 

Essence winter glow - cushion ajak rúzsLángoló ajkak! A púderes rúzs innovatív párnázott csomagolásában az új fénypont. Egyesíti a magasfényű barack és vörös árnyalatokat a matt végeredménnyel, mely nem hagy száraz érzetet az ajkakon.
Kapható a 01 melt my lips ês a 02 winter kissed  árnyalatokban.
Ajánlott fogyasztói ár: 1049 Ft

Essence winter glow - többfunkciós ombré ajak ceruza


Két tónus! Az ombré stílus könnyedén elérhető ezzel az ajakceruzával. Az ultra trendi megjelenéshez egyszerűen használd a fehér ceruzát a párnázott púder ajakrúzs halványítására az ajkad széle felé haladva. Elérhető egy változatban: 01 white like a snowflake.
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

Essence winter glow - cishion púder pirosító


Cool Cushion! A pirosító finom csillogát biztosít az arcnak a friss megjelenésért. A pratikus párnázott csomagolás a beépített tükürrel tökéletes párosítás, ha éppen úton vagy. Kapható egy változatban 01 sunnose.
Ajánlott fogyasztói ár: 1299 Ft

Essence winter glow - körömlakk


Jég & Tűz! Ezek a körömlakkok garantáltan felolvasztják az összes szívet az idei télen. "Jeges matt" vörös és szikla szürke színek matt hatással és ezüst részecskékkel, valamint "ragyogó hatású" ezüst és rozéarany árnyalatok, melyek visszatükrözik a fényt. Kapható négy változatban: 01 miss frost, 02 i see ice, 03 lumos, 04 let it glow!
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

Essence winter glow - 3D knit korömmatrica


Kézzel - kötött! Az öntapadós matricák most divatos kötött mintákkal díszítik a körmöket. A matricák a körömlakk alatt és annak felszínén is alkalmazhatóak. Kapható egy változatban: 01 cold hands, wam hearts.
Ajánlott fogyasztói ár: 549 Ft 

Essence winter glow - Intenzíven ápoló kézkrémGondolkodás a hidegbe. A selymesen lágy, hidratáló textúrájú vaj kényezteti a kezeket és a körömágybőrt, hogy csodálatosan puhának és rugalmasnak érezd azokat. Finom tejes illatal. Kapható egy változatban: 01 hello, care you 
Ajánlott fogyasztói ár: 1299 Ft

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...