2017. február 11., szombat

LABBELO AJAKBALZSAMOK

Sziasztok!


A világmárka eddig csak ajakápolóival volt jelen a hazai piacon, azonban most már ajakbalzsamaik is megtaláljuk a boltok polcain. Az ápoló készítmények több értékes és tápláló anyagot is tartalmaz, melyeket most részletesebben is bemutatok.


A Valentin-nap közeledtével egyre több nőnek válik fontossá a puha és bársonyos ajkak megléte, ezért nem is jöhetett volna jobban a moat megjelenő új Labbelo ajakbalzsamok. Négy különböző ízesítésben is kaphatóak, így nyugodtan válogathatunk belőlük. Mindegyik ajakbalzsam tartalmaz tápláló shea vajat és mandula olajat, melyek segítenek puhává varázsolni ajkainkat.


Mivel tégelyes kiszerelésről beszélünk, ezért fontos, hogy minig tiszta kézzel nyúljunk bele, nehogy bacilusokat vagy baktériumokat juttasunk a szervezetünkbe. Visszont a kis méretnek köszönhetően bármelyik pici táskába vagy neszesszerben elfér.
Következő ízekben keresd az ajakbalzsamokat:

Labello Rasperry Rose - A málnás illatú ajakbalzsamot randira ajánlom, ugyanis enyhe rózsaszín színt kölcsönöz ajkunknak.

Labbelo Coconut - A kókuszos illatú balzsam Hydra IQ-t is tartalmaz, melytől még ellenállhatatlanabb lesz ajkunk.


 Labello Vanília & Macadamia - A vaníliás és makadámos ajakbalzsam nagyon kellemes illatú, igazi édes ízt ad .Labello Original - Végül klasszikus ízben is megtaláljuk kedvenc ajakbalzsamunkat.Ha imádod az ajakápolókat, akkor minél gyorsabban szerezz be egy Labello ajakbalzsamot a legközelebbi DM üzleteiben.

Engem meggyőzött!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...