Ugrás a fő tartalomra

LEGYÉL TE IS KLEOPÁTRA A PACO RABANNE PLYPEA-VAL

Sziasztok!


Végzett tervező, szenvedélyes designer, életvonalbeli parfümkészítő.PACO RABANNE neve mindig is a merészség és az újszerűség szinonímája volt. A huszadig századot jellemző újszerű divat, a "Spirit of the time" férfi ideálja, amely egy szélsőséges, érzéki vonal. Szembeszáll a normákkal és az egyöntetűséggel. Egy stílus, ahol a művészet, a kézművesség és a merészség egyesül. Paco Rabanne a "Spirit of the time" divatirányt egy egyedi színben tüntette fel. Stílusa kilóg a sorból felkavar, de sohasem túlzó.


A Calendre 1969-es megjelenése óta Paco Rabanne vezető és innovatív illatai beépültek a férfiak és nők mindennapjaiban. Ikonikus illatai visszatükrözik a vakmerő és modern életstílust: a Black XS és Black XS for Her parfümökkel rocsztárrá válhatsz; a 1 Million és Lady Million segítségével egy pillanat alatt a milliárdosnak érezheted magad; az Invivtus - melyet 2013-ban dobtak piacra - pedig a győzelem mámorát testesíti meg. 2015-ben Paco Rabanne elérkezettnek látta, hogy új történetben kezdjen. Mi van akkor, hogyha az az összes nő álma, hogy ő legyen AZ EGYETLEN? Az egyedüli, akit mindenki előtt kiválasztanak, az az egy, aki túlszárnyalja a közönséges halandókat a merészségével és sikerével? Útján a bizonytalansággá válik és a jelentéktelenség a múltba vész. Egyediségét annak köszönheti, hogy nem kell a szépség és a intelligencia között választania, a dicsőség vele született. Az Olympéával Paco Rabanne egy teljesen új fejezetet nyít. Rendkívül nőies és még mindig hű az innovatív értékekhez, melyeknek kihívósága a "Spirit of the time" divatstílus idézi, de Paco Rabanne a múltat és a modern gondolkodást ötvözi egy egyedi, és rendkívüli illatban, melynek senki nem tud ellenállni. Így Te lehetsz Kleopátra, a királynők királynője, minden győzelem úrnője, egy abszolút ikon. Minden hatalommal felruházva válaszhatod ki a hősödet az Olympus lépcsőfokairól. Egy félistennő; egy nő mindenek felett. Egy isteni NŐ.

Isteni talizmán


A parfüm üvegét egy Rómából származó desinger, Marc Ange készítette. Minden egyes művének célja, hogy zavart keltsen a valóság és a képzelt világ között. Az Olympéa egy merész kombináció, amelyben megtaláljuk ugyanezt a kétoldalúságot, a modern szépséggel kiegészítve. Ezúttal a design nem a dolgok kicsavartságára épül, de erős szimbolikát foglal magába. Egy bronzszerű fém koronába foglalt kör alakú üveg, ami visszaadja a szent talizmánok alakját és ezzel együtt isteni erejüket is. A korona vízszintes nézetben egy babérkoszorú látványát kelti, ha pedig függőlegesen nézzük. Niké görög istennő szárnyait idézi, aki a görög mitológiában a győzelmet megtestesítő istennő volt. Ebben a különleges designban egyesülnek a klasszikus vonások és az Art Deco, az egyensúllyal és merészséggel. A szimmetriája és geometriája a büszkeséget fejezik ki, de a méretarányok és a nőieséget jelképezi. Mintha egy ékszert érintenénk, amikor levesszük a tetejét, ezzel feltárva az üvegbe rejlő esszenciát. Az Olympéa karakterét az üveg adja; halvány rózsaszín, tiszta fehér és a rosé árnyalatokkal megjelenítve.


Az Olympéa egy egyedi illatélmény, mely a sós vanília érzékiségét keresztezi a friss virágok illatával. Egy igazi összhang. Friss keletiség jellemzi, amelyben a zöld mandarin stimulálja az érzékeket. Mindez a gyömbérliliom és a vízben nevelt jázmin esszenciájával felfrissítve. Csábító, merész és teljesen természetes. Az érzéki és ragyogó vanília felerősítve a szantál kivonat és az ámbra esszenciájával szinte függőséget okoz. Paco Rabanne névjegye az erős illat és az egyedi összhang, ami ebben a parfümében is megmutatkozik. Az illat megszületéséhez Paco Rabanne az IFF, Loc Dong Anne Flipo és Dominique Ropion segítségével kérte. Ez volt a belépője Franciaországba Loc Dongnak, egy Vietnámi származású parfümésznek, aki már több éve New York munkálkodik. Több mint két éve telt kifejleszteni ezt az érzéki és egyedi kettőséget, amit a parfüm testesít meg. A kiinduló ötlet nagyon gyorsan jött. A Paco Rabanne csapattal rögtön a vizes illatok után kezdtünk kutatni - mondta Loc Abban a Vietnámi régióban, ahol születtem, a sót úgy termelik ki, hogy elpárologtatják a tengervizet. Így hát gyorsan rájöttem, hogy a só a kiinduló pont, ez lesz a njelképe az Olympéa frissességének. A nőies és virágos megjelenés miatt azt javasoltam, hogy dolgozzunk a speciális, vizben termesztett jázminnal. Ez a talaj nélküli fejlődés eltünteti a föld illatát és kiemeli a többi illatanyag esszenciáját. Amikor a saját illataimat alkotom, szeretek játszani az ellentétekkel, mint a ying és yang. Ahhoz, hogy ellensúlyozni tudjuk ezt a frisseséget, egy telített, nagyon érzéki és átölelő vanília illatot párosítottunk hozzá.


Aznisteni luma: Paco Rabanne, hogy megtestesítse ezt az isteni nőiességet, Lumát, a 21 éves brazil származású modellt választotta. A modern érzékisége, a gyakorlatilag természetfeletti szépsége és a megnyerő szemilyisége tökéletesen igazodik a Paco Rabanne cég arculatához. Vonzó szemei végigkísérnek minket a reklámfilm elejétől a végéig Luma szemében a csábítás és csíny lakozik. Rendkívül nagy mennyiségű érzelmet sugároz tekintetével. Ez az, ami megragad és elcsábít, mintha Olympusi istenek lennénk - jegyzi meg Alexander Courtes filmrendező. Luma szembeszáll saját vonzereje segítségével Nick Younquest féfias karakterével, aki az Invcitus reklámarca volt. Kiegészítik egymást. Ez a két perspektíva az egyetlen abszolút fantázia, amely a győzelmet jelképezi, ami lehet akár fizikai vagy szellemi. Egy új, legendás duó született, amelynek senki sem állhat ellen.

A termék elérhető a NOTINO. HU weboldalán!Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

WELLNES HANGULAT A FÜRDŐSZOBÁBA

Sziasztok!

Az új t: by tetesept márka új színt hoz az otthoni wellnes termékek világába. A márka magába hordozza a jól ismert tetesept értékeket, melyből kifejkődött, de vidámabb, fiatalosabb életérzést, modern design-t képvisel. A termékek intenzív illataival, élénk színeivel, vagy selymes dús habjával minden érzékszerve intenzíven hatnak, így a fürdést valódi élménnyé varázsolják!


t:by tetesept "Érzékiség" habfürdő
Add át magad a szenvedélyes érzelmeknek és engedj az érzékek csábításának! Éld meg az értékes pillanatokat, ami csak a Tiéd, és hagyd, hogy az álmaid vezessenek! A simogató, kényeztető hab és a csábító gyümölcsös illat ápolja és feltölti a testet, és a lelket, és teszi teljessé a fürdés élményét. A gránátalma és a fekete berkenye együttese garantálja a kellemes intenzív illatot, a formulának köszönhetően pedig nagyon sokáig élvezheted a lágy habok kényeztető és pihentető simogatását a bőrödön.

t:by tetesept "Kapcsolj ki" habfürdő
Jutalmazd meg magad egy …

FORRADALMI ÚJÍTÁS A KÖRÖMLAKOZÀSBAN

Sziasztok!


Manapság már meg sem lepődünk, ha egy-egy újítással találkozunk a szépségápolási termékek széles skáláján. Sokszor csak legyintünk, de van olyan termék is, amire felkapjuk a fejünket, hogy ezt bizony mi is kipróbálnánk. A legújabb beauty őrület a spray lakk, ami tökéletes társunk lehet ebben a rohanó világban, ha hibátlan manikűrre vágyunk.


A Nails Inc.  márka feltüzelte az internet világát legújabb dobásával, a spray kiszerelésű körömlakkal. Ez a termék azoknak lehet remek alternatíva, akiknek nincs ideje folyton a lakkozással pepecselni, mégis szeretik, ha ápolt kezeiket színes manikűr díszíti.


Biztosan sokak fejében megfordult már, hogyan lehetne gyorsan elérni a tökéletes manikűrt. A márka megálmodta azt a lakkot, amivel ez a vágy néhány perc alatt teljesülhet. Hogyan is? Pillanatok alatt elkészülhetünk vele, csak a következő lépéseket szükséges hozzá betartani:

1 A csupasz körmeidre vigyél fel egy réteg alaplakkot, de ha már ki van festve színes lakkal, azt is nyugodta…

ÚJ SZÉPSÉGESZKÖZ SZILIKONOS SMINKSZIVACS

Sziasztok!

Ha szereted a blendert, de egy gondod még mindig van vele, imádni fogod ezt az újítást!


Akit érdekelnek a szépségújdonságok, az már biztosan kipróbálta a beauty blendert, ami sokkal praktikusabb
a sima sminkszivacsnál, könnyebben és egyenletesebben lehet vele felvinni az alapozót és egyéb folyékony állagú terméket.

BLENDER
Egy gond azonban még mindig van vele: túl sok terméket szív magába, ennél fogva pedig nem annyira gazdaságos a használata.


Ahogyan az elmúlt évek szinte minden újítás, ennek a problémának a megoldása is Ázsiából érkezik, egész pontosan Honkongból. Megalkották a szilikon szivacsot!

Bizony, a kis mellimplantátumra emlékeztető, SiliSponge nevű eszköz használatával egy csepp termék sem vész kárba, ráadásul higiénikusabb is, mint szivacs társai  mivel nincsenek pórusai, amibe megül a termék és a nedvesség, ami csak úgy vonzza a baktériumokat.

A SiliSponge a MOLLY COSMETICS nevű cég terméke és jelenleg csak előrendelhető (eddig minden adagot, ami felkerült a web…