2017. február 17., péntek

MAKEUP REVOLUTION ICONIC 2- TESZT

Sziasztok!


Szemhéjpúdere. Különböző textúrák, ezernyi szín és változatos kiszerelések közül válogathatunk hangulatunkhoz illeszkedően, a monotól kezdve a 100-db os, vagy még annál is több színnel ellátott palettákig.

Talán az egyetlen hibája ezeknek a palettáknak, hogy a legtöbbet csak webáruházakban lehet beszerezni és azért az mégsem ugyanaz, mint amikor bemegyünk a DM-be és kipróbáljuk, swatcheoljuk a színeket. Vannak olyan paletták melyek mára ikonikussá váltak - gondolok itt az Urban Decay Naked, vagy a The Balm palettáira.


Szerencsére különböző márkák megpróbálták "leutánozni" a paletta színeit több-kevesebb sikerrel. Most személyes kedvencemet szeretném bemutatni, ajánlani azoknak, akik a  a drágább megvásárlása előtt csekkolnák a színeket, ugyanis ez a paletta szinte tökéletesen lemásolta az árnyalatokat és jóval olcsóbban hozzá lehet jutni. Ez a paletta nem más, mint a MAKEUP REVOLUTION ICONIC 2 

Szinte tökéletes ez a paletta, a színei tényleg megegyeznek az Urban Decay Naked 2-es színeivel. A csomagolása talán az egyetlen dolog ami nem olyan megnyerő - egy sima fekete műanyag átlátszó tetővel - de szerencsére a termék, ami benne található, kárpótol mindenért. A palettához jár egy kétvégű applikátor is ( személy szerint én nem használom)


A színek tökéletesen pigmentáltak! A palettába 12 hideg természetesebb szín kapott helyett, három matt és 9 fényes/csillámos színt tartalmaz. A szemhéjpúderek a matt színek kivételével nem poroznak, de a matt színek se olyan durván, még így is jó velük dolgozni. Szemhéj alappal az egész napot kibírják a szemen, ezért érdemes azzal együtt használni. Mindegyik szín építhető, nappali, de akár esti, alkalmi sminket is el lehet velük készíteni.
Személyes kedvencek: az első matt bőr szín - nagyon szeretem vele kiemelni a szemöldökcsontot; az ötödik, szintén matt szín, ami akár a szemöldök formázásánál is tökéletesen használható; valamint az utolsó, a matt fekete. 

Összeségében bátran ajánlom mindenkinek!

A termék elérhető a NOTINO. HU  weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...