2017. február 8., szerda

MAX FACTOR TERMÉK TESZT

Sziasztok!

A Max Factor professzionális sminktermékeket gyárt,így ha bármelyik terméküket is vásárolja meg az ember, biztos lehet a kiváló minőségben. A legújabb sem kivételek ez alól.Tavaly nyárra két új terméket vezetett be a márka, a CREME PUFF pirosítót, valamint a MAC FACTOR INTENSIFYING ajakbalzsamot. Lássuk mit is tudnak, ezek a sminktermékek.

PIROSÍTÁS MESTERFOKON


Rengeteg nő fél a pirosítotól, hiszen könnyen túlzásba lehet esni vele, ha nem vigyázz az ember. Éppen ezért alakult ki egy téves eszme a pirosítok kapcsán, miszerint azok öregíthetnek és száraz hatást kelthetnek. A márka új Creme Puff pirosítója segítséget nyújt azon nők számára, akik félnek a sminkjük elkészítése során az arcpirosítótól. Az új égetett formula egy erős, több tónusú pigmenteket tartalmazó termék, mely élénkíti az arcbőrt és természetes hatást eredményez.


A pirosítóval csínján kell bánni, hiszen erősen pigmentált, így egy kevés festékkel is gyönyörű hatást érhetünk el. A viselete könnyed, nem érezzük magunkon, azonban egy kicsit poroz, így óvatosan ha ecsettel dolgozunk. Több funkciós a termék, ugyanis nem csak pirosítóként használhatjuk az almácskákon, hanem kontúrozásra is az arccsont alatt. Plussz pozitívum, hogy kellemes illata van, bár az arcunkon nem fogjuk érezni. 
A termék négy árnyalatban kapható.


AJAKBALZSAM ÉS AJAKRÚZS EGYBEN


Talán a nyár egyik Must have! darabja az új Colour Intensifying ajakbalzsam, mely nem csak ápolja az ajkakat, hanem meg is szinezi azt. A termék különlegessége abban rejlik, hogy építhető a színe, azaz minél több rétegben visszük fel az ajkainkra, annál intenzívebb színt érünk el vele. Ennek az építhetőségnek köszönhetően egy visszafogott sminket is készíthetünk a hétköznapokra, az esti partira viszont már egy intenzívebbet, csupán több rétegben kell felvinni az ajkakra az ajakbalzsamot.


A termék nevéből adódóan a balzsam nem engedi, hogy az ajkak kiszáradjanak, köszönhetően a benne található mango vajnak, shea vajnak és kakaóvajnak. Kellemes érzetet biztosít az ajkakon, ráadásul finom gyümölcsös íze van. Tartósságát tekintve közepesnek mondható, hiszen napközben evés, ivás, következtében halványul. A csomagolása nagyon szép, arany színű és praktikus csavaros kivitelezésének köszönhetően könnyedén felvihetjük az ajkakra.
A termék nyolc árnyalatban kapható.Mindkét termék elérhető a NOTINO. HU weboldalán!


Nincsenek megjegyzések:

RÁNCTALANITÁS GYÖNGY FORMÁJÁBAN

Sziasztok! A bőr öregedését három fontos tényező  csökkenése befolyásolja, ezek a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a keratin. Ezek az össz...